וואי וואי

וואי וואי

עונה ראשונה עם הפועל, כולם פה מדברים על תארים בהליכה, אצלי כל משחק זה מאבק... אין באנקרים, אפילו לעמידר כבר הצלחתי להפסיד... בכל אופן עברו 11 מחזורים, אני מקום ראשון, נקודה אחת ממכבי פ"ת שתי נקודות מביתר. בגביע הטוטו אני לפני האחרון בבית... אבל... גביע אופא - משחק הצלבה ראשון מול קבוצה אנונימית ניצחתי בחוץ, הפסדתי בבית אבל עליתי מהפרש שערים. סיבוב שני הגרלתי קבוצה הונגרית עם שם קשה לביטוי. משחק ראשון בחוץ במחצית 1-0 להם, אני אומר לשחקנים בהפסקה שאני מצפה מהם לשחק הרבה יותר טוב במחצית השנייה. נגמר 1-2 לי, אחרי המשחק אלימלך (הוא המלך) מתראיין ואומר שהשינוי הגיע ממה שאמרתי במחצית (איזה כיף לי) משחק שני בבלומפילד כל השחקנים ללא יוצא מהכלל ביום גרוע, שום דבר לא מצליח ונגמר 1-2 להם. הארכה עוד הארכה נגמר הולכים לפנדלים על העלייה לשלב הבתים הם מבקיעים, אני מבקיע, הם, אני, הם, אני, הם, אני בעיטה חמישית שלהם - אלימלך (הוא המלך) עוצר! בעיטה חמישית שלי - טועמה מבקיע ומעלה את הפועל לשלב הבתים. איתי בבית - סביליה, בשיקטאש, הארטס, לגיה (מפולין) משחק ראשון הארטס בחוץ 1-1 אני מגדיר את זה כהצלחה משחק שני סביליה בבית אני עולה לראשונה העונה עם הרכב קצת הגנתי משהו בסגנון של 5-4-1 יהלום דקה 12 טועמה מדהים ומעלה אותי ל 1-0 מדהים, לוקח לספרדים בדיוק שתי דקות להשוות... בסוף נגמר בהפסד מינימלי של 2-1 היה יכול להגמר הרבה יותר משחק שלישי לגיה (יכול להיות שאני טיפה טועה בשם) בחוץ, הקבוצה האחרונה בבית בלי אף נקודה (לי יש 1) אני חייב ניצחון. אני עולה בהרכב התקפי ורץ קדימה... דקה 84 3-3 החלטתי להמר, הוצאתי מגן (חליס) הכנסתי חלוץ (ברדה) עברתי מ 4-4-2 ל 3-4-3 מי רוצה לנחש מה נגמר? ברור שהפסדתי 4-3. טעות מה לעשות קורה. משחק רביעי בשיקטאש בבית, אני חייב ניצחון והפסד של לגיה לסביליה (מה שסביר שיקרה) בשביל לעלות. לפני זה יש לי עוד שני משחקי ליגה... זהו, זה התיאור שלי, אצלי אין אליפות בהליכה, אין תארים בקלות אבל יש המון מתח ועניין... דרך אגב אני חודש שלישי ברציפות שאני מאמן החודש. (כנראה שכן יש תארים) זהו, היום אני כבר לא אמשיך... כנראה מחר, עידכונים יגיעו.

למעלה