וואי וואי וואי

וואי וואי וואי

לאומת חגיי אני לא גר בפורום ובתור עצלן וחסר ביטחון (בכתיבה) אני לא כותב הרבה אבל אני רואה שהפסדתי פה חגיגה רצינית . אז ככה : לדוד- אני מתנצל אלפיי התנצ.... וכו. שנשמעתי בוטה, לפעמים מתפלק לי, פשוט התעצבנתי על ההצעה שהמשולש היה קטן אז לא היה מקום לזוז בו או משהו כזה. למשה וולנסי- סחטיין על הדיווח והתמונות מהשחקים(מי זה לעזאזל השמן הזה בתמונה?) לאלון- אחללה יציאה למיקי- מי שמשקיע.... סתתם איזה רגיש אתה כזה גדול וכזה נעלב יוו. לחגי- אין לי מה להגיד תיכף הוא יכסח גם אותי. ולדודו- אחלה מונולוג העם אתך חוץ מזה ביום שישי לפניי כניסת כיפור המראתי ב גונן ב 12:10 (אישתי זרקה אותי בעמדה וברחה עם הילד מניחוח הפרות) טרמיקות בעמק חלקן עם עם עופות דורסים עד 1150 נחתתי אחריי כשעה בשדה שגבל עם פתח הבית של ערן במעיין ברוך (אח של חן)פרוק על הדשה של הבית, חבל שלא היית לי מצלמה. יש טרק GPK. כיפור העברנו על החצבני. (

נמרוד, זה בסדר שכח מזה...../images/Emo24.gif

עכשיו שאני חושב על זה, גם אני הייתי מתעצבן ממשולשים קטנים שאי אפשר לזוז בתוכם....

חגי

New member
מאד מעניין לראות את הטרק - נדמה

לי שנחתת ממש קרוב לגבול ומפתיע שאף אחד לא קפץ מעורו בגלל זה. בדקתי במפה וראיתי שהיישוב שאמרת לי ממש יושב על הגבול עם החיזבאללה - הם יכלו להשתמש בטיסה שלך כתרוץ להפגיז את קריית שמונה ... נראה לי נימי, אתה לא שומע לעצת גרט בזמן האחרון. אגב יש היום רולר - זהו פרשת?

חבל, בדיוק עזבתי את האזור

באותה שעה. אני העברתי את חמישי בהכרות עם הגולן וסגירת פינות וחסכים מבית הספר (אף פעם לא הייתי בבריכת המשושים), לילה במבוא חמה (היו שם טיסות גלשנים בחמישי - תופתעו (או שלא) לגלות מי) ובשישי סיבוב אופניים קצר בנחל אל על והמפל הלבן. אגב, סחתיין על הטיסה היצירתית, לא מסוכן קצת?

אוליי קצת מסוכן בכל אופן בקשתי

מ-חן שאם אני עולה בעמדה ויוצא (היא חיכתה לי בהתחלה בקיבוץ גונן למטה) שתתקשר למשטרת קריית שמונה לידע אותם, היא שכחה אבל כלום לא קרה. אבדנו קשר כי הסוללה נגמרה לי ממש כשהמראתי ותקשרנו רק ב מורס (כן לחיצה אחת ולא שתיים) היא רק ראתה שאני יוצא ואחכ נפגשנו במקרה אני בטרמיקה מעל קיבוץ חוליות והיא על הכביש מתחתי. ידעתי שזאת היא כי זהיתי את הטרנספורטר שלנו כשעצרה בצד להסתכל. חוץ ממנה כולם היו עסוקים בהכנות ליום כיפור שאוטוטו נכנס וכמו שחגי הבטיח לי אף אחד לא שם לב. אגב הנחיתה היא כשני קילומטרים מנחיתת הגלישונים המפורסמים מלייל הגלישונים אכן רגיש. אפשר לראות שהייתה כמעת אפס רוח עם רכיב צפוני ולעיתים מזרחי קל.

טיסה לחלל ב 2008 להירשם מהר

ליחצו על לינק מצורף ולהוריד הדמיה ממוחשבת. חגי לא פרשתי רשמית מהרולר כמו שלא פרשתי מגלישת רוח גלים ואופניים. אני פשוט מרוכז במה שנקרא משפחה וקריירה (לרעייה שים לב מהו הזמן היחיד שלי לבזבז על שיטוט בפורום)והנסיעה הרחוקה מאביחייל לתל אביב בליילה וחזרה כדי לנסוע על מדרכות ושביליי חצץ מיאשת אותי.(או שפרשתי ואני מכחיש? לא לא לא לא לך חלום רע) ואתה? לא מתיאש? מתמיד? מה שלום הטוסיק של אוקסנה???

למעלה