וואי וואי וואי

בּני

New member
וואי וואי וואי

תוך כדי גלישה בתפוז, גיליתי את הפורום שלכם ואני חייב להגיד שממש התרגשתי!
עברו הרבה שנים מאז שאני הייתי בגרעין עודד, הרבה שנים, יותר... וממש מחמם את הלב לראות שהמסגרת הזאת עדיין חיה, בועטת וקיימת! חלק חשוב מכך הוא אתם, הנוער, שלמרות כל הפיתויים שסובבים אותנו היום מחליט לעשות משהו עם החיים. יצא לי קצת משתפך... אבל באמת שזרקתם אותי אחורה בזמן... ממש אחורה
תצליחו ותנצלו את הרגע! בני

S a l i t

New member
וואי וואי וואי ../images/Emo13.gif

המממ אם כבר יש לנו X-גרעינר אורח בפורום.. אני מרשה לעצמי לעשות עליו אמבוש. (אבל בכללי אני נחמדה, כן?) אוקיי אז ככה, מאיזה מועצה אתה? באיזה מועצה היית? למה הלכת דווקא לגרעין ולא לשנת שירות אחרת? כמה שנים עברו מאז שהיית גרעינר?

בּני

New member
טוב

אז אני ממועצה אזורית ברנר והייתי בגרעין עודד גליל תחתון 5. עבדתי בכפר זיתים ובקן אח"מ (ארבל, חיטים, מצפה- עוד קיים השילוב הזה???). קצת מפחיד לחשב אבל עברו משהוא כמו 14 שנים מאז... למה הלכתי דווקא לגרעין עודד? אני לא כל כך בטוח שהיו עוד אופציות אז, או בכל אופן לא ידענו עליהן, אולי היו אבל הן לא היו אטרקטיביות בעיננו, היינו חבורה גדולה שהלכה יחד לגרעין עודד כי זה נראה לנו המשך טבעי למה שעשינו ומעין שיא של הפעילות בתנועה אז למה ללכת למקום אחר?

גליל תחתון אימפריה!!!!

בני, צר לי לאכזבך אך קן אח"מ נסגר בערך שנה אחרי שעזבת. אני מדצית במצפה [מעצמה] ועכשיו כל מושב מתפקד באופן עצמאי. בכפר זיתים כבר אין תנועה וחבל... היה ממש נחמד לראות את ההודעה שלך!

פIלי

New member
טחח כן הוא היה הגרעינר שלי

שהייתי ט'ניק, וגם המדריך גיחה שלי במד"צים בחור מבורך.

S a l i t

New member
בברכתו של יער כמובן.

אתה לא מבין תקטע הזה, זה מתוכחם. הוא מביע את זה על דרך המשל (ע"ע - איוב.) זה כמו שיש תיקון סופרים - אז תיקון יער. כי .. אסור לקלל, אז הוא מברך.

go golan go

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

אולי גם אני אקפוץ עוד כמה שנים לביקור ונורא אתרגש...
אממ... אני מצטרפת לשאלות של סלעית.... מעניין...

kedeman

New member
וואי....

אני לא מאמין... פעם יצאו הרבה אנשים מברנר לגרעין????? (מישהו יודע מה קורה עם הברנריות??? מישהי מהן יוצאת לגרעין?? לא זוכר אותן במיונים...)

bobby6killer

New member
שמע אחי כל הברנריות עסוקות

הם ב:בית חלומותיי משהו משהו בגבעת ברנר.... מי שלא שמע את הפרסומת המטרידה הזאת ברדיו, כיאילו מעולם לא ראה את הסרט מבצע סבתא בזמן עישון מאסיבי של דרדר קוצני

kedeman

New member
פחחחח

יא קוף! אתה עסוק בימים אלה הרבה בלדבר שטויות אה :)

בּני

New member
האמת שלא...

המשפט קצת הטעה. יצאנו שלושה אנשים מברנר (אחד מקדרון, אחד מגבתון ואחת מבית אלעזרי) ההרבה אנשים ביחד היה חברים מכל מיני מועצות.

kedeman

New member
תשמע....

מאז מועצות עלו ומועצות ירדו.... אז לך תדע... חשבתי אולי גם ברנר היא מהאימפריות שנפלו.... אני יודע שפעם אפילו היה שם גרעין :) או שלפחות היה גרעין משותף עם גזר קראו לו "ברזר" (מי היה קודם? הגרעין או הבירה??)

THE sky angel

New member
חחח איזזה מגניב :))

מכל מקום שאמרת אני מכירה מישו! סבתא שלי חייתה את רוב הילדות שלה בגיבתון אם אני לא טועה, ובקדרון יש לי חברה ממש טובה, ובבית אלעזרי דוד שלי היה גר ודודה שליהייתה עובדת שם בחוות כבשים הזו :)) ועם כל הלחץ של השאלות שלכם (יב'ים בהמות!!) שכחנו להגיד לך- *ברוך הבא!!!* יהיה מגניב איתך בפורום!! לשמוע חוויות וזה.. =)

אתה מברנר.. כלומר גם למדת בברנר?!?!

אני עכשיו ט'ניקית בברנר.. מאיפה אתה? כאילו איזה ישוב?! (אתה עוד גר שם או שעברת לעיר(אחת מהן) הגדולה?!

קשתונה

New member
אז מה אתה אומר על גרעין עודד??

(עכשיו כשהתקבלנו...מותר נלו לשאול)

למעלה