וואי וואי וואי

וואי וואי וואי

אחרי מלא זמן שלא שיחקתי בא לי פתאום החשק שוב התחלתי משחק חדש עם הפועל ת"א. ביקשתי עוד כסף וקבלתי המון. דבר ראשון הבאתי את סוסה. דבר שני ניסיתי להחתים את אניימה (ללא הצלחה - הוא סגר באיטליה) הבאתי במקומו את שוער נבחרת רומניה, קומן במיליון וקצת (ולפני משחק האימון הראשון התברר לי שהוא מושעה עד תחלית אוגוסט) ראיתי שיש לי הרבה יותר מדי זרים (קומן, פאאז, וולינגטון, דה ברונו, סוסה, יוליץ וזיטו) נפטרתי מזיטו ויוליץ. הבאתי את בלילי (בכמעט מיליון) ואת עומר גולן (שנפצע מיד לארבעה חודשים) ברדה לא אהב את ההחתמה של בלילי והתחיל בשביתה איטלקית ומירמור עד שנפטרתי ממנו. הבאתי את תומר בן יוסף (אין להפועל בלמים) דקל קינן ואבי יחיאל סירבו בכל תוקף לבוא (המועדונים הסכימו השחקנים לא) מה עוד??? רביבו הגיע להתמודד עם וורמוט על עמדת הקשר הימני. ורפאלוב בתור חלוץ מחליף. עדיין יש לי יותר מדי זרים אז ניסיתי להשאיל את דה ברונו לקח בדיוק דקה לריבר לתת עליו הצעה ולקחת אותו. בגלל שנשאר לי כסף החלפתי את פאאז בבלם אחר וולדו הציליאני. והבאתי את מילן לנוער בשביל העתיד. אז למה וואי וואי וואי? משחק ליגה ראשון אני משפיל את ביתר 7-0 שלישיה של ניירה שניים של סוסה אחד של טועמה ואני לא זוכר מי עוד (מאז הספקתי להפסיד לבני יהודה) אבל זה פשוט מדהים ניצחון מושלם, הכי כייפי שהיה לי מעולם במנגר איזו דרך נהדרת להתחיל שמירה. בנתיים אני שני בליגה, (אחרי ארבעה משחקים בערך) הגעתי לשלב הבתים באופא (עדיין לא הייתה הגרלה) אחרי ניצחונות על HIJK או משהו דומה מפינלנד וסרייבו. סה"כ משחקים די קלים למרות שמול סרייבו סיימתי בניצחון ביתי ותיקו בחוץ. סוסה וניירה זה פשוט שילוב מדהים (סוסה קשר התקפי מאחורי ניירה ובלילי) כשסוסה חוץ משערים גם מוביל באסיסטים. איזו שמירה זו הולכת להיות...

למעלה