וואי המאק הזאתי...

גיזס

New member
וואי המאק הזאתי...

למשיהו יש משהו על האישה שהרסה לי את החיים? (תמונות .. שיבבי מידע אינטימים וכ"ד) זה יעשה אותי מאושרת.. נ.ב משהוא יודע איך כוראים לה שהיא לא משחקת בג'אג?

טלמ

New member
קתרין בל - למה באים אינפנטילים שלא

יודעים כלום על סדרת הקודש השחקניה? מהי באמת שפת הקודש? (חוץ מיידיש :) :) :) )

טל... אל תקרא לאפחד אינפנטיל פליז..

(אולי רק לשותרים
) ועכשיו ברצינות... חלק מהעניין שאנחנו כאן הוא גם לקבל אנשים חדשים ולענות מידי פעם בנימוס... עובדה אם צוצי אפילו יכולה
אז בטח שגם אנחנו... חוצמזה...מי ששאלה את השאלה ,בטח מתכוונת לכך שמאק הרסה את חייה כי היא רואה אותה מתנשקת עם השטרודל החביב שלנו...אם זה המקרה אני בהחלט מבינה אותה ובטח לא אשלח אותה לראות את מראות הזוועה של ננסי... לך תדע מה היא תרגיש אח"כ...
. ועשיו לענינינו. תר!!!!!!!! איך נרדמתי אתמול אחרי פרל
...אל תשאלי... חוצמזה שלראות כזה סרט רומנטי לא תמיד עושה טוב בעיקר אחרי ...איך נקרא לזה? אהההם פרידה? אז זהו..שזו היתה מסת רומנטיקה ורגש בסרט אחד של ארבע שעות (בגלל הפאקינג פרסומות של ערוץ 2 החולי נפש האלה
) אני מניחה שנדבר מחר ואני כבר אספר לך מה העניינים ואני מקווה שגם לך יש כמה סיפורי אפיה אקדמיים לספר לי עליהם
. וגיל? אמנם לא הגבתי למטה כשסיפרת את הסיפור על המשפט, אבל אני חייבת לאמר לך, כשקראתי את זה פשוט הייתי צריכה את המפעל של קלינקס לידי כדי לספק לי טישיו לכל דמעות הצחוק שהיו לי....עלק "לא נפצע בקלות"
פחחחחחחחחחח איזה קורע זה היה.... אם הם היו מכירים אותך טוב כמונו.....
(אולי רק לשותרים
) ועכשיו ברצינות... חלק מהעניין שאנחנו כאן הוא גם לקבל אנשים חדשים ולענות מידי פעם בנימוס... עובדה אם צוצי אפילו יכולה
אז בטח שגם אנחנו... חוצמזה...מי ששאלה את השאלה ,בטח מתכוונת לכך שמאק הרסה את חייה כי היא רואה אותה מתנשקת עם השטרודל החביב שלנו...אם זה המקרה אני בהחלט מבינה אותה ובטח לא אשלח אותה לראות את מראות הזוועה של ננסי... לך תדע מה היא תרגיש אח"כ...
. ועשיו לענינינו. תר!!!!!!!! איך נרדמתי אתמול אחרי פרל
...אל תשאלי... חוצמזה שלראות כזה סרט רומנטי לא תמיד עושה טוב בעיקר אחרי ...איך נקרא לזה? אהההם פרידה? אז זהו..שזו היתה מסת רומנטיקה ורגש בסרט אחד של ארבע שעות (בגלל הפאקינג פרסומות של ערוץ 2 החולי נפש האלה
) אני מניחה שנדבר מחר ואני כבר אספר לך מה העניינים ואני מקווה שגם לך יש כמה סיפורי אפיה אקדמיים לספר לי עליהם
. וגיל? אמנם לא הגבתי למטה כשסיפרת את הסיפור על המשפט, אבל אני חייבת לאמר לך, כשקראתי את זה פשוט הייתי צריכה את המפעל של קלינקס לידי כדי לספק לי טישיו לכל דמעות הצחוק שהיו לי....עלק "לא נפצע בקלות"
פחחחחחחחחחח איזה קורע זה היה.... אם הם היו מכירים אותך טוב כמונו.....

harmless

New member
חחחח יש סיבה שכתבת את ההודעה

שלך פעמיים? פחדת שלא נבין את הרמז פעם ראשונה? חח ואולי היא הרסה לה את החיים כי היא מאוהבת בה חח לכי תדעי בימינו (אם זה היה בגלל השטרודל הייתי חושבת שהיא הייתה רוצה פרטים עליו). ואם זה אכן המקרה אני בטוחה שאת יכולה לעשות לה איזה ג'סטה ולשלוח לה איזה "סרטון". ואגב לא רק חיים של אנשים היא הורסת! אלא גם של כיסאות תמימים שעומדים בפינה! (חחח נראה לי בסוף הסרט הם היו צריכים לכתוב "שום כסא לא נפגע במהלך צילום הסרט"-כדי להשקיט את האגודה למען הכסאות בע"מ)

Dark Storm

New member
למה באמת היה אתמול פרל הרבור?

בגלל שדחפו את הסרט הזה לא היה ALIAS! חוצפה... :( אה ותרי, יש לי שאלה אליך בתור עו"ד לעתיד, למה במשפט היו 3 צדדים של עו"ד ? כאילו היה התובע, הסנגור ועד מישהי שכל פעם שהיה עד שלשתם יכלו לשאול שאלות מזה השלישית מייצגת את המשטרה אולי ?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo26.gif

"עובדה אם צוצי אפילו יכולה
אז בטח שגם אנחנו..."
את מנסה לרמוז שחשבת שאנ'לא יכולה להיות נחמדה
סוז אני רוצה תמונות הופעה!

גיזס

New member
הרסה לי את החיים...

צ'מעונה בנות אולי משהו בניסוח שלי לא היה בסדר... אבל אין צורך להיסחף... מה שיותר מטריד אותי זה שתגובה (או לפחות כזאת שקשורה) לא קיבלתי אז אני פה לעורר מוטיבציה.. "בבקשה בבקשה בבקשה" ובקשר לסרטו: המממ... אפשר לדבר אל זה???? (או כמו שאחיתי בטח היתה אומרת.. שווו מי!!)

למעלה