וואי, הודעה חשובה!

~*~gaL

New member
וואי, הודעה חשובה!

משמרת שלישית מגיעה לסטאר וורלד! משמרת שלישית מגיעה לסטאר וורלד! ולמרות שראיתי את העונה הראשונה איזה 100 פעם, זה עדיין כיף!

Adi 18

New member
ווווואייייייייי באמת?????? מתי?

באיזה שעה? תודה גלוש!!

Adi 18

New member
איזה יופי עכשיו סוף סוף אני אראה את

העונה הראשונה

shawing girl

New member
מתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למרות שראיתי את העונה הראשונה 3 פעמים כבר אני רוצה לראות עוד פעם אז מתי יש משמרת שלישית בסטאר וורלד?????

~*~gaL

New member
לא אמרו עוד יום ושעה,

רק שיהיה בקרוב
זה היה גדול, פתאום ראיתי פרומו לזה והייתי בהלם! אם הם מביאים את "משמרת שלישית" למה שלא יביאו גם את "אי. אר." ו"הבית הלבן"? הרי הם הזכירו אותן בפרומו...
בכל מקרה, אני אוכל לראות שוב את פרק המופת שלי ;)) (למרות שהוא מוקלט אצלי איפשהו...)

Adi 18

New member
איזה כיף!!

שיביאו כבר את העונה החדשה של אי.אר מתה לראות אותה:)

daniel pomiki

New member
איה יופי:)

למרות שאני שונא את הערוץ הזה שינאת מוות... כול 7 דקות יש פירסומות ל3 דקות(בדוק על השעון...)

Adi 18

New member
צודק אבל זה ערוץ טוב:9

הם באמת מגזימים עם הפירסומות!!!!!!!

RomeoITALIANO3

New member
רק ערוץ טוב? מה אתם נורמלים?

זה ערוץ ענק! בסדר יש פירסומות מה לעשות אבל יש שם את הסדרות הכי טובות, סימפסון!!!! מלקולם באמצע!!!! מה יותר טוב מזה? ובקרוב משמרת שלישית, ערוץ חזק ביותר! מי שלא רואה שם מלקולם מסכן

RomeoITALIANO3

New member
מה זה מלקולם????

יסלחו לי אנשי הפורום שקוראים ואומרים לעצמם שזה לא קשור לפורום אבל... "מלקולם באמצע" זה אחת הקומדיות הכי טובות שיש!!! במקום לראות המורדים שזה חבורה של פוזאיסטים שמנענעים את התחת בשביל שבנות יצווחו בהופעות שהם אגב שרים כמו חתול בתאילנד, אז לראות קומדיה מצחיקה ואמיתית מהחיים "מלקולם באמצע" אני לא רואה שום סיבה למה בן אדם לא יאהב את הסדרה, יש עלילה, בניגוד לקטנטנות והמורדים שזה בכלל לא סידרה!. אין אין יותר מילים, איפה הימים שלא היו בול
כאלה, והיינו רואים חתולי הרעם והיצורים מהפלסטלינה? אלו היו זמנים!

daniel pomiki

New member
סליחה על הבורות אבל גם אני בחיים לא

ראיתי את הסידרה... ואם אתם רוצים סידרה ממש ממש ממש מצחיקה אז תהרוג אותי וזהו... פינץ' הוא מלך וגם מופע שנות ה70, הייד כזה כלי, הוא לומד זן:)

Adi 18

New member
חחח ימי הפלסטלינה!!!!

עם זה אני מסכימה :) וימי רחוב סומסום ורכבת הפתעות.. בולי.. זוכרים :)

למעלה