וואי, אתם לא תאמינו...

וואי, אתם לא תאמינו...

אני מרגיש כמו אזרח חשוב בארץ שלנו!!! קיבלתי את הפרטים על הקלפי היום ליום הבחירות לרשות עיר.... מי אני בכלל? מי הממשלה הזאת חושבת שאני יכול להשפיע על החיים שלנו??? זה ממש מגניב!! מי עוד קיבל את המכתב הזה?? למי תצביעו?? אה, וואלה?! עכשיו אני צריך לעקוב אחרי כל השטויות של הבחירות כדי לדעת במי אני מצביע!!! טוב, נסתדר....

יוֹאב

New member
שוקי פורר? חץ?

מתאים לך להשאיר את המושחתים האלה עוד קדנציה, הא?

ronatd

New member
אני מבולבל מקשר לשוקי פורר

אני חייב לציין שאינני יודע למי להאמין. בהתחלה, בשנתיים הראשונות ששוקי פורר היה בשלטון, אמרו עליו שהוא הבריא את העיר, והוציא אותה מהגרעונות. עכשיו פתאום מצאו כל מיני גרעונות ואי סדרים. אז למי להאמין? מי הם המועמדים האחרים, ומה דעתכם לגביהם?

יוֹאב

New member
יש עוד 3 מועמדים

אני עוד לא החלטתי למי להצביע. אני מתלבט בין רות ברודי לבין חנניה ויינברגר, אבל בטח שלא לשוקי פורר. למועצת העיר אני בוחר במהפכה הצעירה של רשימת 'אמת ברחובות'. זהר בלום הצעיר עומד בראש הרשימה. מספרים 2 ו-3 עוד לא הגיעו לגיל 40. מספר 5 בן 22! העולם שייך לצעירים!

snapis

New member
בתור

מישהו מהעבודה אתה מוכן לאמת או להכיש לי את זה שזהר בלום אחראי על העברת הכספים לשוקי פורר?

יוֹאב

New member
העברת הכספים?

המשטרה כבר הגיעה למסקנה הזאת בעצמה. אני קטונתי. זהר לא אחראי על שום דבר מהשחיתות עליה מדובר. הוא רק היה השליח בפועל.

snapis

New member
השליח בפועל?

הוא עד כדי כח מקטין ראש ואם כן אתה רוצה מישהו שלא שם לב מה קורה מימנו ומשמאולו (תרתי משמע) בתור חבר מועצה?

יוֹאב

New member
הוא העביר מעטפה

אתה לא היית שואל שאלות אם היית עובד אצל ראש העיר והיו נותנים לך להעביר מעטפה. היית שואל : "תגיד,ראש העיר, לא נתת לי במקרה להעביר כסף לא חוקי,נכון?" ?

snapis

New member
לא נראה לך

קצת מוזר שהכל קורה מסביבו והוא לא מבין כלום אני לא יודע מה איתך אבל לי זה נראה כמו הקטנת ראש.

למעלה