וואי ארץ עוץ וואייייייייי

וואי ארץ עוץ וואייייייייי

איזה מגניב יו רק לפני שבוע הלכתי לוופידיה וגילתי שיש עוד ספרים חוץ מהקוסם מארץ עוץ ואני מת לקרוא והכרחתי את אבא שלי לחפש לי ספרים זה כזה מגניביש שם סיפרים מדהימים לפי מה שראיתי יאללה רגע הקוסם הוא זיוץ נכון הוא לא באמת קוסם הוא עבד עליהם הוא איש פשוט רגיל אז זה גם במחזמר ככה אני הולך להצגה ואני זוכר שהקוסם היה זיוף אבל גם שם טוב יו עזבו אני מתרגש רק כשאני שומע ארץ עוץ יש בספריה עירונית ספרים של זה? טוב נעים מאוד אני מתן בן 13 מקווה להשתלב פה

k R I P s

New member
חח ואו או... לאט לאט.

קודם כל, הספרים בהחלט מצויינים. ואני לא בטוח שאת כולם תירגמו... כמו שציינתי פה, אני ממש ממליץ על הגירסא המוערת, זה פשוט כיף לקרוא את הסיפור ולהבין המון דברים מאחורי הסיפור. פשוט מדהים. בכל אופן, שלום שלום מתן.

k R I P s

New member
../images/Emo26.gif

מידע על הספר זה ספר המכיל את הסיפור "הקוסם מארץ עוץ" שבסוף כל פרק יש המון הערות ומידע על מאיפה הרעיון, מאיפה זה מגיע, הסברים ועוד ועוד

Fairywitch

New member
בספריית האוניברסיטה מצאתי את הבאים:

בנוסף ל"הקוסם מארץ עוץ": ארץ עוץ המופלאה : המשך הרפתקאותיהם של הדחליל ואיש-הפח וכמו כן חוויותיהם המוזרות של החר-חרק, ג’ק ראש-דלעת, סוס-העץ החי והצבי המעופף / מאת: ל. פרנק באום ; איורים מאת: ג’ון ר. ניל ; [מאנגלית: חנן פלד ; עריכה: טלי גרטמן-פלד] תל-אביב : ינשוף, 1998 ‬ דורותי חוזרת לארץ עוץ / תומס ל. טדרו ; עברית: משה זינגר ; עיצוב העטיפה: מייקל א. הרננדס ‬תל-אביב : ש. פרידמן, 1995 בחזרה לארץ עוץ / וולט דיסני ; עברית לאה נאור ; תצלומים מתוך הסרט - אולפני וולט דיסני ‬תל אביב : יבנה, תשמ"ו 1986

limilu

New member
מה עם ההמשכים של באום?

הוא לא כתב איזה שבעה לפחות?

Fairywitch

New member
הבנתי שיש שבעה.

כנראה לא בעברית ו/או לא בספריית הילדים של האוני'...

למעלה