וואי אנשושים!!

Baby IN Red

New member
וואי אנשושים!!

חודשיים לא היתי פה וקיוותי שהכל ישתנה פה ולטובה אבל אני רואה שהכל רק התדרדר והפכתם את הכל לסלט של מריבות תאמינו לי תעזבו את המחשב צאו יש בחוץ חיים ותאמינו לי שזה רק יעשה לכם טוב על הלב ולחלקם... התגעגעתי בטירוף... !! אוהבת לילך

תעשי לעצמך ולנו טובה

אל תבואי לפה יותר יאללה נמאסו עליי כל החכמים הגדולים שבאים לפה פעם בכמה זמן מספרים על העולם היפה שיש בחוץ מדברים על כמה מגעיל וחרא פה וכמה טוב בלי הבלוגים יאללה סעו סעו שם>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>רחוק כל אחד שפרש מסיבות כאלו ואחרות מרשה לעצמו לבוא ולתת עלינו ביקורת יאללה לא טוב לך למה נכנסת שוב? מי שפה נמצא פה לטוב ולרע של המקום

Baby IN Red

New member
אורית...

לא זכור לי שדיברתי אליך לא פרשתי מפה.. פשוט לקחתי הפסקה וזה רק עשה לי טוב על הלב ולא מבינה מה הבעיה במה שכתבתי??!?! אמרתי משהו רע? רק שקפצתי לבקר אחרי חודשיים וחצי שלא היתי פה קיוותי שהמצב השתנה אבל אני רק רואה שהכל נשאר אותו דבר או אף החמיר אבל בקטנה אני לא הולכת להכנס בזה... ואני יכנס לפה מידי פעם לומר שלום... אבל לא לעיתים קרובות כמו פעם.. אז בכל אופן.. שהיה לך חג שמח! היתי פה! לילך

עוד חכמולוגית שנגד כל העולם....

או חכמולוג בימינו, אי אפשר לדעת

אמאאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אמאאאאאאאא כמה שאני געגעתי אליך תאמיני לי גם אני לא פה כבר מלא זמן והחיים בחוץ הרבה יותר טובים ומפה ומה לעשות ,שגם אני חשבתי שאחרי תקופה בחוץ שאני יחזור לפה (לא יודע למה חזרתי) יהיה פה טוב יותר אבל נהייה פה רק רע יותר וממש מגעיל פה ואמא אני תומך בך ואנשים צאו קצת מהמחשב יש חיים בחוץ ואורית שלא תעזי לצאת על אמא שלי ולקלל אותה אחרת יש לך עסק איתי ,אז סעי ללפלנד>>>>>>>>> >>>>>>>>>>ושבי על קקטוס ואמא אני אוהב אותך כל כך והתגעגעתי אלייך בטירוף שלך באהבה חן ,בנך היקר והאוהב

לילךךךךךךךךךךך

את מאמי אמיתית טוב לראות אותך מדי פעם קופצת לומר שלום געגעת אליך המוןןןןןןןןןןןןןןןןן מואהההההההההההההההה

מ ל י18

New member
לאורית המקורית!!!

מה את ניתקפת ומה את תוקפת ???היא סך הכל הביעה את דעתה היא לא באה ואמרה "אורית המקורית" צאי יש חיים בחוץ מה הלחץ שלך סבבע טוב לך במחשב תהני אבל מה את משפריצה פה את כל התיסכול שלך לבן יש כוונות טובות ואם תקראי את ההודעה כמו שצריך ושורה אחרי שורה היא דיברה על עצמה זה שהיא נתנה טיפ ואחללה טיפ שאני חושבת שהיא דיי צודקת אז גם האמת כואבת לך ? בקיצור לילך אנחנו לא מכירות אבל אחותי דרך צלחה ואת צודקת במיליון אחוז שייש חיים מחוץ למחשב אבל כל בן אדם מבין את זה בזמן שלו יאללה חג שמח להאת

לילכוששששששששששששש

תגעגעתי אליךך:) היה כייף לראות אותך אתמול בבלוגג חח איך אתם אומרים שהחיים יפים בחוץ מי ישמע פה זה כלאאאא

למעלה