וואי אני בשוק. *../images/Emo2.gif*
הממ, אני בדיליי מטורף- ידוע לי, אבל רק בימים אילו אני מסיימת לראות את העונה ה2. (ואני רואה על המחשב כי אין לי יס וממש לא סבלנות לראות כל שבוע פרק בערוץ 10 ויש לציין שמי שכן רואה בערוץ 10 שיסגור עכשיו את ההודעה
), בקיצור.. פרק 23 זה פרק כ"כ עצוב. וואי, אני באמת חושבת שזה הפרק הכי עצוב של האוסי.
שומדבר שם לא מסתדר. מריסה-ריאן-טריי בלאגן אחד גדול, הכל שקרים שם. ג'ס מעצבנת ועוד יותר מעצבן שריאן לא מתעלם ממנה כמו שהוא צריך לעשות, בטח שלא להתייחס אליה למרות שהיא זורקת רמזים לעברו לגבי מה שקרה בין טריי למריסה. סת'-סאמר-זאק עוד בלאגן לא פתור שנמרח כל הפרק. הקטע עם הפרוֹם הסתדר אבל ממש בסוף, הקטע של סאמר וסת' על הבמה היה ממש יפה (אך צפוי, יש לומר) והקטע בסוף עם ריאן ומריסה היה ממש עלוב לדעתי. חבל. הממ מה עוד, כיילב וג'ולי היו מפתיעים. קירסטן האלכוהוליסטית - בהחלט לא צפוי. היא תמיד האישה והאמא הנחמדה שהכל טוב אצלה- הנישואים, הילדים, העבודה.. פתאום זה נוחת עליה. סנדי וקירסטן בכלל במעמד מעורער בפרקים האלה עם כל הריחוק שלהם. (ומצחיק שרק היום כתבתי בפורום הודעה על זה שקירסטן וסנדי הם פשוט זוג שלא ניתן להפרדה ועכשיו הכל די מתפוצץ לי בפרצוף עם כל הקטע של הריחוק ביניהם.. קרטר, רבקה וכל זה). אחד הקטעים החזקים בפרק היה העימות בין כיילב וקריסטן. היא שיחקה את זה מעולה! הממ.. וואו הייתי בהלם מהגוף של מלינדה (ג'ולי), מדהימה!
. תרזה הייתה הכי לא קשורה בעולם. איך שהיא הופיעה מול ריאן אני כזה "לאאא נכון- רק לא זה!", כבר חשבתי שהיא חוזרת עוד פעם. וממש הייתי עצובה כשריאן יצא מהפאב הזה אחרי השיחה עם טריי;[ הוא היה כזה חמוד ועצוב ולבד. בטח יש כאן מישהי שמבינה אותי. אהם. משו עם
בניק ניים...
טוב, בכל מקרה, עכשיו אני ממשיכה לי לפרק הבא, וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הפרק. (The O.Sea) יותר מדי דרמה בפרק אחד? הייתם משנים בפרק משהו? ויש לי תחושה שכן אז ספרו ושתפו.
הממ, אני בדיליי מטורף- ידוע לי, אבל רק בימים אילו אני מסיימת לראות את העונה ה2. (ואני רואה על המחשב כי אין לי יס וממש לא סבלנות לראות כל שבוע פרק בערוץ 10 ויש לציין שמי שכן רואה בערוץ 10 שיסגור עכשיו את ההודעה