וואי!!! אני בפורום!

בדויה

New member
וואי!!! אני בפורום!

היי לכם אנשים מופלאים שלי, עשיתי את הצעד ונכנסתי לפורום. אתם לא גאים בי? חחחחחחחחח היום לקחתי יום חופש מהלימודים ... זה היה יום ריפוי הנפש שכזה.. חשבתי על החיים והגעתי למסקנות שרק אלוהים יודע מאיפה באו לי, כאלה שאומרות מה הולך להיות הלאה, ואיך? ועם מי? בקיצור הענין הוא כזה: לכל הדואגים !!! אני חזרתי לספסל הלימודים.... כן כן ! קבלתי קצת שכל והגעתי למצב שבו פשוט אמרתי לעצמי שאין לי מה לחפש בלי 12 שנות לימוד ובגרות מלאה אז חזרתי על הברכיים בתחנונים עברתי השפלות שאני מוכרחה לומר שקרו אך ורק באשמתי ובטפשותי!! אז הנה, חזרתי לעצמי.. אני שוב הבדויה החכמה שלכם...חחחחח רציתי להזכיר לכם כמה אתם אחלה של חברה!!! כל אחד מאתכם מותק ואני מקווה לפגוש אתכם שוב בחדר ה 20 פלוס... אז תלמדו מהפרחים לא לקמץ בחיוכים!!! מתה עליכם!!!!!!! אה ו- כמעט שכחתי... תודה למורני על ההדרכה המסורה איך לכתוב פה הודעה...חחחחח מסתבר שאני לא חכמה עד כדי כך.. חחחחח סתם לא חשוב ביי כפרות

moran-b

New member
בדוייה

מתוקה ברוך הבא... אני שמחה שחזרת ללמודים ... ובבקשה...

יעלי-

New member
לכולם.....

היי מה קורה ??? איך החיים.... (אם יש לנו כאלו הרי אנחנו כל היום פה...) טוב אז אני החלטתי סוף סוף להחליף את השם שלי כי יש כל כך הרבה יעלי.. וככה אני לא מיוחדת... אז עם למישהו יש הצעות אני אשמח לקבל... בכל מקרה אנשים אני חדשה פה בפורום אז אתם מוזמנים לכתוב לי... אוהבת הכי בעולם יעלי- (עדיין יעלי-)

moran-b

New member
יעלי

אבל למה כתבת את זה כתגובה ולא כהודעה חדשה?? חח ... בכל אופן ברוך הבא מתוקה ורק אל תשכחי ליידע מה השם החדש.

סיון...

New member
יעלי-

חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו...... ברוכה הבאה לפורום..........אני מבטיחה לחשוב בשבילך על שם..

למעלה