וואי...אנחנו בצרות...

ח``הש

New member
וואי...אנחנו בצרות...

אם במקרים של חוסר אכפתיות לעולמנו איך אנחנו מצפים להיות דור העתיד? אתם אומרים יופי אמרו את זה קודם עכשיו בואו נעבור לנושא המטריד הבא. לא!!! יש בעיות בעולם המסריח הזה אבל אפשר לטפל בהם. אני לפחות מצפה לחיות עד גיל 70 ולא להיות בדיכאון שהעולם הולך להחרב אבל תריך להציל את החיות. אפשר לעשות דברים במקום לשבת בבית לגיד כן אני קורא עיתונים אני יודע מה קורה וזהו להשאר בכך, וכאן הטעות שלכם. הולכים להפגנות אפילו של 3 אנשים, על חרם צרכנים שמעתם?! תגדלו קצת, תתבגרו קצת ותתחילו לצאת לרחובות. העולם שלנו חרב ועם דור עתיד שכזה עדיף שהוא יתפוצץ ודי. ח``הש

guess who

New member
thats the spirit!

thats the spirit! צודק במיליון אחוז!!!!! תתחילו להראות שבאמת אכפת לכם ולא להסתפק באמירות.

Mind_Thief

New member
מקסים ממש...

אני כבר מדיין במוחי כמה בני עשרה עם שלטים מצוייצים של חיות מתות ואומרים, לא, די.... מה עשיתם בזה? אם אתם רוצים לעשות משהו תעשו משהו, אבל להפגנות, בעקר בנושא הזה אין יותר מדי ערך...

פלומפי

New member
מה אתה עושה?

איך אתה משנה את העולם המחורבן הזה? איך אתה גורם לו לא להחרב? אתה מנסה רק להטיף או שאתה עושה משהו? אתה מתנדב בתנועות נוער? אתה תדחה את הגיוס שלך על מנת לתרום שנה מהחיים שלך ותתנדב לשנת שירות (ניצנה, פנימיות, גרעין עודד, נוער במצוקה...)? במקום להטיף תראה את הדרכים לשינוי ותקרא לכולם להצטרף אליך. כשאתה מטיף לעשיה ולא משמש דוגמא, אתה לא עושה בכך כלום!!!

N0

New member
להטיף זה לעשות

כן כן גם להטיף זה לעשות משהו ומה זה בכלל קשור לצאת לשנת שירות הבנאדם מדבר פה על התעללות בבע``ח שזה ממש לא קשור אלא אם הוא יוצא מאנונימוס או משהו וגם אחרי הצבא הוא יכול לתרום ואולי אפילו יותר אני אישי ברגע זה מתכנן לצאת לשנת שירות ואת הטיול אחרי צבא לעשות לאוסטרליה להתנדב באיזה בית מחסה לחיות או משהו ולא רק בגלל שזה תומך בערכים שלי אלה בגלל שזה גם נראה לי כיף ואם לאנשים לא נראה שלפעול למען האידאולגיה שלהם זה כיף או מספק באיזושהי מידה מאשר סתם לשבת בבית כל הזמן ולראות טלויזיה (לN0 יש זמן גם לזה) אז כנראה שהאידאולוגיה שלהם ממש לא שווה משהו (לפחות בעיניים). N0

למעלה