וואי אכלתי עכשיו חתיכת טעימה! כל מה שלא קשור לסידרה לכאן! רק תנסו שלא כל ההודעות שלכם יהיו לפה!
D dekel555 New member 31/7/05 #1 וואי אכלתי עכשיו חתיכת ../images/Emo32.gif טעימה! כל מה שלא קשור לסידרה לכאן! רק תנסו שלא כל ההודעות שלכם יהיו לפה!
וואי אכלתי עכשיו חתיכת ../images/Emo32.gif טעימה! כל מה שלא קשור לסידרה לכאן! רק תנסו שלא כל ההודעות שלכם יהיו לפה!
D dekel555 New member 31/7/05 #2 סמעק!! למה אין כאן אף אחד בלילה?! טוב לא חשוב קיצר אני נוסע היום לים המלח למלון בערך ב11 ואני כמו דפוק ישנתי אתמול עד 6 אחרי צהריים ואני לא מצליח להירדם!
סמעק!! למה אין כאן אף אחד בלילה?! טוב לא חשוב קיצר אני נוסע היום לים המלח למלון בערך ב11 ואני כמו דפוק ישנתי אתמול עד 6 אחרי צהריים ואני לא מצליח להירדם!
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 31/7/05 #3 זה לא שאין כאן אף אחד בלילה פשוט אין כאן כמעט אף אחד אף פעם |:
J jack 1 New member 1/8/05 #8 זה לא שאין כאן אף אחד בלילה זה פשוט כשמגיע הלילה,אז עושים דברים יותר מעניינים מאשר להכנס לפורופ .
S segev1989 New member 31/7/05 #5 תגידו מישהו פה מכיר את הסידרה קנשין ? סירת אנימה ענקית אבל אני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יכול לעזור לי?????
תגידו מישהו פה מכיר את הסידרה קנשין ? סירת אנימה ענקית אבל אני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יכול לעזור לי?????
K Kingeh New member 31/7/05 #6 אתה מדבר על rorounai kenshin? זה עם השיער האדום? אם כן, תשאל בפורום מנגה ואנימה
S segev1989 New member 1/8/05 #7 לא... זאת סידרה על חבר'ה שנלחמים עם חרבות וכאלה חבר שלי אמר לי שזה סמוראי אקיס אבל גם באניטרנט וגם על הקליפ כתוב שקוראים לסידרה קנשין
לא... זאת סידרה על חבר'ה שנלחמים עם חרבות וכאלה חבר שלי אמר לי שזה סמוראי אקיס אבל גם באניטרנט וגם על הקליפ כתוב שקוראים לסידרה קנשין
ה היהודי מיהוד היחיד New member 2/8/05 #9 בואנה הייתי בטוח סגרו את הפורום הוא כבר לא ברשימות (באות ד ).