וואי, אין לי כותרת.

amitshilo

New member
וואי, אין לי כותרת.

איזה עצוב|: אינוואי.. ס-כ-מ-ש!
היום הסכמש יתעסק בדבר שחלקנו לפחות למדנו שהוא מאוד חשוב
שיהיה בכיף
שיר השבוע של האחד והיחיד:
שיר השבוע בכללי:
אמן השבוע:
אלבום השבוע:
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע:
הדבר הכי פחות טוב שקרה:
בילוי השבוע: |פופוקורן|סרט טוב שראיתי השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פאדיחת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
איך אתן מסכמות את יום כיפור? שיהיו לכולנו אחלה בחלה של שבוע, וחיים נהדרים ונקיים מחטאים מיותרים
אוהבת המוןהמוןהמון
עמית.

הממ

שיר השבוע של האחד והיחיד: עד שהגעתי שיר השבוע בכללי: יהושע - רק דקה אמן השבוע: יהושע אלבום השבוע: יהושע השני.. הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: שחר. הופעה. בית. הדבר הכי פחות טוב שקרה: השמן בחו"ל
בילוי השבוע: הופעה של יהושע סרט טוב שראיתי השבוע: התחלתי את חתונה במהירות מופרזת וגיליתי שראיתי את זה כבר.. באסה האדם שעשה לי את השבוע: שחר. פאדיחת השבוע: הממ לא נראה לי שיש תכנונים לשבוע הבא: קומונה, בית, הופעה, יוסי יפה [בסימן שאלה] איך אתן מסכמות את יום כיפור? משעממממממם

../images/Emo168.gifמסכמת שבוע..

שיר השבוע של האחד והיחיד: אהבה עיוורת
שיר השבוע בכללי: אנא אפנה-ארז לב ארי, נשל הנחש-מאיר אריאל, מקום-זהבית פסי
אמן השבוע: אין
אלבום השבוע: אין
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: יום שלישי היה לי יום ממש טוב
הדבר הכי פחות טוב שקרה: יום ראשון, על הפנים
בילוי השבוע: לא היה
סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי
האדם שעשה לי את השבוע: לא היה
פאדיחת השבוע: ממ נופ
תכנונים לשבוע הבא: ליסוע למרכז, הופעה של נועםםם ואנשים שאני אוהבת
איך אתן מסכמות את יום כיפור?
בא לי בטוב.

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של האחד והיחיד: שמור
שיר השבוע בכללי: ביחד כבר שנים- דני , אני מבפנים -נעמה פנחסוב אמן השבוע: נעמה
אלבום השבוע: תומר ממיה
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: דיסקיייים הדבר הכי פחות טוב שקרה: בפרטי בילוי השבוע: עבודה
|סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי.. האדם שעשה לי את השבוע: סיוון בלוניזם
פאדיחת השבוע: שרדתי בלי תכנונים לשבוע הבא: סוכות יאייאיא איך אתן מסכמות את יום כיפור? היה נחמד.. הפסדתי בשש בש

amitshilo

New member
"she belong to no one

and no one makes her cry..."
שיר השבוע של האחד והיחיד: "אם לא את".
שיר השבוע בכללי: she loves everyone - Jason Feddy, Reckoning song, A ghost before the wall - Asaf Avidan and theMojos.
אמן השבוע: אסף אבידן
אלבום השבוע: the reckoning - אסף אבידן.
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: יומכיפור, יום העשרה.
הדבר הכי פחות טוב שקרה: נע
בילוי השבוע: לחברה:)
סרט טוב שראיתי השבוע: ג'ונו.
האדם שעשה לי את השבוע: עופר, משפוחה.
פאדיחת השבוע: שכחתי להודיע לכל המערכת על יום העשרה
תכנונים לשבוע הבא: הופעה של נועם טפו טפו.
איך אתן מסכמות את יום כיפור? נהדר :]

אולי הוא יהיה המאומץ שלי?../images/Emo14.gif

שיר השבוע של האחד והיחיד: שמור שיר השבוע בכללי: מגי - שילה פרבר אמן השבוע: אמ. עברי לידר אלבום השבוע: באבש"ה הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: יום כיפור הדבר הכי פחות טוב שקרה: עכשיו. בילוי השבוע: טאקי עד אור הבוקר.
סרט טוב שראיתי השבוע: אמ, נגיד שפרק של האנטומיה. האדם שעשה לי את השבוע: לא יודעת... פאדיחת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: בארבי, פאקינג בארבי. איך אתן מסכמות את יום כיפור? טוב

האגוש

New member
Only Mama Knows

שיר השבוע של האחד והיחיד: שמעתי רק ביטלס שיר השבוע בכללי: Something - The Beatles The Fool On The Hill - The Beatles Maybe I'm Amazed - Paul McCartney [הכי עושה לבכות בעולם.......] אמן השבוע: פול מקרטני.
[והביטלס בכללי....
] אלבום השבוע: נו לבחור??? Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band Abbey Road Magical Mystery Tour הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: האמת שלא יותר מדי...רוב השבוע היה ניתוק לחלוטין. הדבר היחיד שחיבר אותי לעולם החיצון זה המחשב [סתם, יצאתי גם מהבית..
נשבעת.] כל שאר הזמן פשוט הייתי שקועה במוזיקה וגיטרה ולא עניין אותי כלום. הדבר הכי פחות טוב שקרה: כאב ראש. אנשים. בילוי השבוע: גיטרה ומוזיקה וכיף גדול לחזור לזה. סרט טוב שראיתי השבוע:לא ראיתי. האדם שעשה לי את השבוע: דותן פאדיחת השבוע: להעביר שיעור מול כיתה כשהקצינה שלי נוכחת זה אף פעם לא כיף גדול...אבל עבר סבבה. תכנונים לשבוע הבא: סוכות..... איך אתן מסכמות את יום כיפור? קראתי מלא, וכאב ראש אח"כ..אבל עבר סבבה. שבוע טוב

inbarIL

New member
"הדבר שבשבילו החזקת חיים". ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של האחד והיחיד:סיפור עצוב..
שיר השבוע בכללי:מלא עברי ומלא יהושע ומלא כפיר
אמן השבוע:יהושע
עברי
אלבום השבוע:לייב של עברי ו"מנות קטנות" של יהושע..
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע:יום כיפור, הופעה, מיכלי ישנה אצלי, התגובה שלו.
הדבר הכי פחות טוב שקרה:
יהיה בסדר.
בילוי השבוע:הופעה של יהושע בבארביייייי
סרט טוב שראיתי השבוע:סטפ אפ 2 חח בפעם המליון עם מיכלי
האדם שעשה לי את השבוע:מיכלי שחר ענבר סער בר אור כפיר.
פאדיחת השבוע:לא חושבת שהייתה חח
תכנונים לשבוע הבא:חופש, הופעה של נועם.
איך אתן מסכמות את יום כיפור?מעולה.
ענבר.

inbarIL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולי נשמעתי מסוממתXDDDDDDDDD

shahar1989

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של האחד והיחיד: קרן אור שיר השבוע בכללי: צ'רלי אמן השבוע: יהושע אלבום השבוע: יהושע [שניהם. לא מצליחה לבחור..] הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: הופעה ואז עם אביעד אצל ענבר הדבר הכי פחות טוב שקרה: ממ.... כל סיפור מדבית וזה.. בילוי השבוע: יהושע בבארבי סרט טוב שראיתי השבוע: סרט? מה זה? סתם... למי יש זמן לראות סרטים? האדם שעשה לי את השבוע: ענבר ואביעד פאדיחת השבוע: אה... תכנונים לשבוע הבא: יוסי יפה... יומוללללללללללללדת!! איך אתן מסכמות את יום כיפור? שינה אחת ארוכה

למעלה