וואי איזה....

וואי איזה....

הצפתם,אה?!? טוב הפנמתי שאתם לא ילדים!!!!!!מצטערת!!!!!יואווו!אני הכי צעירה פה,אה??סבבה.. ולמי שרשמה 'שלחי עוד פעם' או משהו,מה את רוצה<?!חשבתי שזה לא נשלח!! למעיין-לא יודעת..אנחנו מכירות?מאיפה את ?בת כמה? ול-Bleed for Me!:איך קוראים לך?וראית את הפרק הדחה??!!בלייק היה בבוטם 3!!!!!!:( :( למה??~!!!!... נ.ב אני מחפשת את מי שרשמה על הידיים של בלייק!שכחתי איך הכינוי שלה ויש לי איזה דיבור איתה ;)

yobalit

New member
אולי מתכוונת אליי

כשדיברתי על הקעקועים שלו?
למה?! כי הוא היה נוראי השבוע!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הנה מצאת

חבל שממש קשה לקרוא את ההודעות שלך.. בכ"א רשמתי רק על הידיים שלו,כי זה הדבר היחידי שסקסי בו.

Self Reliable

New member
../images/Emo207.gif

היום סיימון הזכיר אחרי ההופעה של בלייק איזשהי טרגדיה שקרתה . על איזה טרגדיה מדובר?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif חברה,

אם יש לך הודעה שמיועדת לגולש ספיציפי, תשלחי לו/לה במסר. פורומים לא מיועדים לדיאלוגים. בשביל זה קיימים מסרים. וחדל סימני קריאה, בבקשה. סימן פיסוק אחד כל פעם יעשה את העבודה באותה הצורה.

תומשיו

New member
Sweet Misery היקרה...

לא נראה לי נכון, עם כל הכבוד, ואני רוחש המון כבוד לחברי הפורום הנהדר והמבדר הזה, שתמנעו מחברי פורום אחרים את אחת מאושיות המונח הזה שנקרא - חופש ביטוי לכל אחד ואחת. נכון, אם התגובות אינן מקצועיות, או לא מקובלות לפי תקנון תפוז או תקנות עזר של מנהלי הפורום - אין הן ראויות, יש לגנותן ולמחוק אותן לאלתר, אבל - "סימן קריאה אחד מספיק ועושה את העבודה" או "זה לא מקום לדיאלוג?" כשבסך הכל התפתח דיון . כמי שקורא את זה מהצד - זה מאוד מקומם. מה זה משטר קומוניסטי? נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתת .............................. תני לאנשים חדשים להתבטא, כל אחד בצורה היחודית שלו (בהתאם לכללים כמובן).... הרי זה בסיס החזון שעליו בנוי הפורטל הזה שנקרא תפוז אנשים, ובזכותו הוא מצליח כל כך - לא כן ? סתם היה לי חשוב להבהיר לאחרים שקוראים/משתתפים בפורום, שזה לא ימנע מהם להיות מי שהם ולהגיב לפי האופי והסגנון האישי שלהם. שבת שלום וחג שמח לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif סימני הקריאה סתם מפריעים בעין,

ולכתוב לגולש הודעות פרטיות בתוכן ההודעה זה לא קשור בעליל לחופש הביטוי וכן קצת נוגד את הכללים. כן, יוצא פה ושם שמתפתחים דיאלוגים אישיים על גבי הפורום, אבל כאשר גולש פותח הודעה המיועדת ספיציפית לגולש אחר (כמו שעשו כאן למעלה, וכן גם בהודעה הקודמת שהגולשת כתבה), ראוי יותר שזה יעשה במסר. קומוניזם רולז. שבת שלום.

למעלה