וואי...איזה קטע...

יוסדוס

New member
וואי...איזה קטע...

עכשיו דפדפתי בגלריב ועברתי לראות תמונות שיריב שם פה... ופתאום מה אני רואה? מישהו צילם את השבט שלי(ועוד בשלג!)איזה יופי! (אגב זה שבט מודיעין(!))

rshamir

New member
דווקא זאת תמונה שאני צילמתי

בשלג של שנה שעברה. וגם אני בוגר שבט מודיעין.

יוסדוס

New member
וואלה?

חחחח.ענק! מאיזה שנה הפסקת להיות בוגר שבט מודיעין (כי יכול להיות שאתה מכיר את האחיות שלי...)

rshamir

New member
זה היה מזמן

הייתי בצופים באמצע שנות השמונים, למשך שלוש שנים בערך.

כשחושבים על זה...

אף פעם לא הייתי אצלכם בשבט... הייתי במצדה אבל לא במודיעין... אגב.. איזה כיתה אתה? אמרת לי פעם או ז' או ח' או ט'... לא שישיסט נכון? בכל מקרה אם אתה לא זוכר אני מיונתן, ואני מדריך עולים חדשים מאתיופיה מהמרכז קליטה שליד השבט שלנו.

יוסדוס

New member
אמממממ....

שישיסט?לא..... כיתב ח' כן אני זוכר שאתה מיונתן בטח אני יראה אותך במחנ"ק וכן באמת יש לנו שבט גדול למרות שעכשיו הוא מצטמצם...... בבי יוסדוס

אייי שבט מודיעין...מחנ"ק

בוא אני אספר לך משהו שאתה תגלה מינימום השנה גג שנה הבאה בקשר לשבט שלכם ולמחנ"ק: כשהיית בכיתה ו' ואני בח' (עשיתם מחנ"ק תנ"ך) המכלאת ח' שלכם ושלנו היו צמודים זה לזה... את המכלאה שלכם גמרו ביום אחד , אבל כל החבר'ה שם השתמשו במסמרים במקום בכפיתות, כל המחנ"ק שלכם היה בנוי על מסמרים, אולי העבודה נגמרת אז מהר, אבל זה ממש לא צופי והחסרון הגדול...(אתה לא תרגיש בזה עכשיו... אבל בתור שכבג"יסט זה סיוט), זה שלפרק מסמרים זו עבודה מפרכת שלוקחת כמה ימים טובים, לכן השבט שלכם נשאר עוד יום לפרק ולפעמים אפילו עוד יומיים... אחר כך אתם מתפלאים למה אתם לא זוכים בצופיות...(דוגרי לנו היה מגיע השנה, היו לנו מבנים איכותיים) כל מה שכתבתי כאן לא היה כדי לרדת לך על השבט אלא לתת לך ביקורת בונה, כשאתה תהיה שכבג"יסט ותהיה לך השפעה בשבט, תנסה לשנות את זה, כי הצופיות היא כלי חשוב מאוד במחנ"ק....

יוסדוס

New member
טוב.....

אחותי עכשיו לא בבית..... אבל שהיא תבוא אני אשאל אותה....וניראה אם זה נכון....

../images/Emo99.gifשלללג

אבל..אני אלרגית לשלג..באמת!:[ חחח מודיעין? יאכס.. מדברת ה"צופיפניקית" שלא הגיעה כבר חצי שנה לפעולות :p- יואו שבט פשוט ענקי! ומה שמזכיר לי.. שבט זהר

jenngirl

New member
יו זה שבט ענקי מודיעין!../images/Emo82.gif

אני זוכרת כשהייתי בצופים היינו באיזה טיול אחד איפשהו בארץ ונפגשנו עם השבט שלכם והדרך הייתה צרה אז נתנו לכם לעקוף אותנו והייתם פשוט מלא מלא מלא מלא!

jenngirl

New member
אריאל...בזמני היינו בסביבות../images/Emo82.gif

ה-350... כיום אין לי שמץ

אתם היום שבט ממש קטן

12 שישיסטים!!!!! זה פשוט מפחיד, אגב 7 מתוכם איתי בכיתה ובכיתה המקבילה (אנחנו מליד"ה לא אורט רמות) חבר שלי סיפר לי שיש לו 40 חניכים פוטנציאלים, איך אפשר לשרוד עם 3 מדריכי ו'!!!!!????? אצלנו בגדוד אחד יש יותר מפי שניים מהמספר הזה(מדריכים כמובן)

S.L.

New member
שתי שאלות שהתמונה העלתה:

1) מוזר לי שבאמצע מקום :אסטרטגי" כזה - כנסת, מוזיאון, פארק, מנזר המצלבה פתאום יש שבט...איך הוא הגיע לשם? 2) מנזר המצלבה - כבר שנתיים מאז שחשבתי לבקר שם , אבל אין לי מושג : א) אם זה בטוח. ב) מחירים/שעות וכו' - אני פשוט צריך מישהו מוכר שיספר לי על המקום. מישהו שביקר שם. אפשר פשוט להגיע בשעות הרשומות ולבקר?!

S.L.

New member
ועוד שאלה,

איפה נמצא הפסל הזה, שראיתי בגלריה? אוי, אני מרגיש חסר נימוס. השתתפתי בפורום קצת, לפני המון זמן. ועכשיו פתאום נחתתי חזרה (בעקבות הפיגוע...) ומציף בהודעות. אני עתודאי, בן 19. לומד בגבעת רם. נולדתי בירושלים , גדלתי מחוץ לה ועכשיו חזרתי.

למעלה