וואי איזה כיף!

kung fu

New member
וואי איזה כיף!

התחלתי חלימה ממקום נקי. יש!!!!!!! אני לא בכלל לא מבינה מה עשיתי בעבר?!?! בעבר כל החלימות שלי כמעט התנהלו באותו המקום, ובכלל לא נשארתי בסביבת החלום. תמיד הייתי מגלה שאני חולמת, אומרת לעצמי שאני תיכף אכנס לחלימה, הייתי מוצאת את עצמי במקום מסויים, ושם מתבוננת בכפות ידי ואז היו קורים לי כל מיני דברים עם כל מיני אנשים..... אני בכלל לא יודעת אם אפשר לקרוא למה שעשיתי בעבר חלימה. בכל אופן..... הלילה חוייתי חלום מאד ארוך. בסופו הגעתי לבית חולים כזה (לא לחולי נפש) שהחולים מתחילים להשתגע ורוצחים את כולם בררררררררר חה חה זה היה ממש מפחיד!!!! והיה חולה שקרא לי ושיגע אותי. בקיצור, אני הצלחתי למלט את עצמי מחדר לחדר.... ואז במהלך המנוסה אני כזה אומרת לעצמי: למה לברוח אם זה חלום? בתוך סביבת החלום הסתכלתי בכפות ידי! (חה חה חה איזה חידוש!!!!!! בעבר ההסתכלות היתה בסביבה האחרת) עבר בי רעד בבטן..... סביבת החלום נשארה לזמן קצר באופן מאד בהיר וצלול ואז הכל התפוגג והתעוררתי. האח הידד!!! מזל טוב לי!!!!!! איזה הבדל זה החלימה הזאת, לבין החלימה בסגנון הקודם שהייתי בו. בחלימה הזאת המיקוד הוא בסביבת החלום. בחלימה של הסגנון הקודם המיקוד הוא בי (ובדברים / אנשים / יצורים שאני פוגשת.....)

kung fu

New member
בטח שיש לך סיכוי!

תתני לעצמך את הסיכוי, ויהיה לך סיכוי
בתקופה הקרובה, תישאלי את עצמך ביום-יום, בכל פעם שאת נזכרת, אם את ערה או חולמת?! (בלב או בקול). אם תעשי זאת, מתישהו אני משערת שתמצאי את עצמך שואלת זאת במהלך השינה... ואז תתני לעצמך תשובה בסגנון של: "אני שינה" תשמחי על ההזדמנות שמתרחשת כרגע! ואז כשאת בתוך סביבת החלום, תסתכלי שם על כפות ידייך..... תדווחי כשהצלחת בפורום!

האם אני ערה או חולמת?

עכשיו אני ערה. בהמשך אחלום. טוב, אני אנסה. שיהיה לי בהצלחה. תודה קונגפו.

למעלה