וואיי,

וואיי,

אוקיי, ראשית . סבאסההה, התחיל בי"ס. \: שנית. אני בחיים שלי לא נכנסת לפורומיםם, לא לפה לפחות, רק צ'אטים >> היו << אצלי בראש, אזז. . . לא חשוב. -.^ שלישיתתת. תהיהה עונה שביעים לאינויאשהה..? [שאלה. \: אפ'חד עדיין לא יודע, חושבת, קיצררר, רק שאלה. ] רביעיייתתת.. בה ביי..? O:

Just Hippo

New member
כן, הא? XD

נובית O.O בכל מקרה, לא תהיה עונה שביעים לאינויאשה... אפילו לא הייתה עונה עשירית, ולא נראה שיש מספר כזה " שביעים "... O.O

ממממממ... יש ביפן. \:

יש ביפן לא עונה שביעית אבל סוג של עונה לאינויאשה. ו... מה הקשרר נובית..? O: נובית זו אחת שנלחמת בוירטואלי ויעני בחיים שלהה לא מתההה... אפילו שהרגו אותהה.. אבל יש לי את יכולת הנוביות. -.^ שביעים..? יששש.. :]] הא, וו.... \: ההודעה האידיוטית הקודמת שכתבתיי. אל תיחסו אליה, זה היה רק כי רציתי לכתוב משהוו בפורום הזה. I: (כמו בכל פורום. PPPPP: ) ושוובבבב... XXX: מה הקשרר נובייתת..? D: אנ'לא נלחמנת, הייתי, נשכחתי.

נוב- אדם לא קשור.

ו...העונה ששודרה אצלנו היא העונה האחרונה. (נכון לזה עתה, בכל מקרה)

NoAmItA ChAn

New member
נצל"ש נמ... סיפור? ^^;

היא קמה, נשמה עמוקות והריחה את הפרחים שנשמו סביבה. היא ידעה שזה השתנה, ועכשיו היא כבר לא קורבן. היא הלכה אל עבר היערות, שהיו עדיין שרויים בחשכה שהלילה הביא. היום זה קורה, היא ידעה. היא השאירה מאחוריה את המדורה הכבויה, ואת הפחד. היא נעצרה על סף היער וידעה מה עומד לקרות. כעבור כמה שניות היא המשיכה לצועד לכיוון היער. היא הייתה נחושה בדעתה, מה שלא קרה כבר הרבה זמן. ברגע שנכנסה לתוך היער, האור נעלם בין בעצים הסבוכים והאוויר נאטם. היא הרגישה כאילו הזמן עמד מלכת ברגע שעברה את גבולות היער, המקום שבו האור נעלם, והחשכה מתחילה. היא הלכה עד שנתקלה בקרחת יער. זה יספיק, חשבה בליבה. היא מצאה מקום בו האדמה הייתה נוחה יותר, התעטפה בשמיכה של געגועים ונרדמה. כשקמה, היה עדיין חשוך. היא התחילה ללכת שוב, לאותו מקום לא ידוע כתמול-שלשום, כאשר רק ליבה מנחיה. לאחר דקות ארוכות של הליכה, היא לפתע שמעה ציוץ ציפור, והריחה את ריחות הפרחים המוכרים. היא הלכה בעקבות הריחות והקולות עד שהגיעה לקרחת יער נוספת, אלא שבקרחת הזו היה אור בשפע. זה נדמה כאילו האור מפיג את החשכה רק במקום זה, אך לא נכנס לגבולות העצים. שם, היכן שהאור הכה הכי חזק, ישב על סלע אדם, עם גבו מופנה עליה, ציפור אדומת-חזה יושבת על אצבעו המאוזנת. לפתע הציפור חדל לצייץ, והאדם הסתובב אליה וחייך. "ידעתי שתמצאי אותי בסופו של דבר", אמר בחיוך מאוזן לאוזן. "ידעתי שתמשיך לחכות לי", השיבה לו. "אינך חושבת שזהו מזג אוויר נעים ביותר?", שאל אותה בנועם. "לא במיוחד", השיבה לו כבדרך אגב. "התגעגעתי אלייך", אמר לאחר כמה שניות של שתיקה ופסע לעברה. כשהגיע אליה, הוא הביט בעיניה הגדולות וחיבק אותה ברוך. שניהם ידעו, זו הייתה תחילתה של ידידות מופלאה.

את כתבת את זהה..? OOO:

וואייייי!! את כתבת את זהה..? DDD: אם כה : זההה סיפווררר ממששש יאפההה!! -.^ ב'מת. :][: אם לא : אז הסופר/ת של הסיפוררר מוכשר/תתתתתתתתת.. :p

Lust chan

New member
פרט לשגיאת הקלדה../images/Emo135.gif

ול"גבו מופנה עליה" במקום 'אליה', ולהתייחסות לציפור כשל זכר, אין כאן שומדבר לשפר. זה אפילו יותר טוב מהפיק ששלחת לי O: אין לי מילים, מדהים ;; [די איתכם אתם עוד תגרמו לי לאהוב אינוקאגו%&%%&]

Lust chan

New member
רגערגע OO../images/Emo135.gif

מדובר בקיקיו או קאגומה? @__@ כי בקריאה שנייה נראה שבקיקיו.. די עם כל הסיבוכים האלה;;

NoAmItA ChAn

New member
אהה גומן ^^;

שמתי לב שהיו לי דיי הרבה שגיעות כתיב כשכתבתי את זה (שזיהיתי, ובד"כ זה ממש לא קורא לי). לא התייחסתי לציפור כלזכר. אמרתי שהציפור יושבת על האצבע של האדם. ותודה רבה על המחמאות ^^;

NoAmItA ChAn

New member
צודקת >.<

אבל הציפור היא על אצבע האדם. אז בעצם זה בסדר שכתבתי "אצבעו".

Just Hippo

New member
אני אהבתי D:

התיאורים מעולים, הדיאלוגים מעולים... זה מעולה D:

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה D:

למרות ש... אני חייבת להתוודות, שלא השקעתי בזה הרבה, ואני מאוד מתנצלת על זה. לא עברתי על זה שוב ובגלל זה היו לי שגיעות והטקסט היה כזה מפוחלץ, כמו שליסע אומרת. סליחה כולם. פעם הבאה אני אתן יותר D:

ניאמ~

זה נחמד ^-^" יכולת לשפר את התיאורים. השיחה בניהם הייתה מורגשת ככתיבה מאולצת. גם בין השיחה, יכולת להכניס תיאורים טובים יותר. יש כמה שגיאות כתיב קלות. לא נורא. ח"ח.

למעלה