וואיי סחטיין...

וואיי סחטיין...

לא ידעתי שיש לעיר שלנו פורום..חח מגניב... אם כבר אני פה הייתי רוצה את דעתכם על העיר מכל הבחינות בלי משו ספציפי...מכל הבחינות מה דעתכם על העיר... למשל על הרכבת שעושים....וכל השיפוצים המטרידים באורלוב ובחיים עוזר....ובז'בוטיסקי.. על "קווים"....על הקניון...הגשר החדש....בלינסון....השוק....השכונות...התושבים.... הכל הכל מה דעתכם?

מיכמיך3

New member
אךךךךךך.... פ"ת, פ"ת....

כמה דברים אפשר להגיד על פ"ת?? בקשר ל"קווים" זה פשוט זוועה איתם, חברה דפוקה, עדיף את "דן". לצערי אני נוסעת עם "קווים" כל יום. עד שהם באים אלה, שעות. אפילו ההפגנה שאלירן היקרי אירגן לא נראה לי שכ"כ עזר. [אבל כל הכבוד על האירגון.] המצב נשאר אותו המצב, החברה הזאת נשארה גרועה ובלתי נסבלת. השיפוצים [יותר מדי שיפוצים בבת אחת] שנערכים בעיר זה סיוט. גם יש את השיפוצים בז'בוטיסקי, גם בחיים עוזר, גם בכל מקום מחליטים לפתוח את המדרכות לעשות תשתיות וזה לא הכי נוח ללכת על המדרכה, גם מתקנים את הכביש, גם בונים בניינים בהרבה מקומות [בסביבת ביתי בונים 3 בניינים ומתכננים עוד אחד לבנות], וגם עושים רכבת בז'בוטינסקי. בקיצר, בונים/משפצים/מסדרים את כל העיר בו זמנית. הגשר החדש ליד הקניון ממש מגניב, נראה לי זה הדבר היחידי שטוב בעיר הזאת. הגשר מאוד יפה עם האורות שעשו. יצא לי לעבור בגשר רק פעם אחת וזה היה תענוג גדול. היה כיף לעבור. ת'אמת.... הרגשתי כמו מלכה, זה נותן הרגשה טובה. :) ויש את הפארק ליד הקניון שמאוד כיף להיות שם, הפארק יחסית פעיל ובאים הרבה אנשים. בתקופת המלחמה, ביולי, באו כ"כ הרבה אנשים שזה לא יאומן, הפארק היה מפוצץ, לא היה מקום לזוז. פארק שווה בהחלט. אחלה של מקום לבוא עם הילדים, לפגוש חברים או סתם לשאוף קצת אוויר צח ונקי. שווה ביקור.

Shusho

New member
למען האמת אני רואה שיפור בקווים

כי האוטובוסים מגיעים בזמן סוף סוף (לפחות 24 לכיוון אם המושבות), מינוס פלוס כמה דקות. אין לי מושג לגבי קווים אחרים, אני נמנעת מלהכנס לתוך העיר עם כל החפירות והבניות שיש שם..

מיכל שב

New member
אל תאמרי חפירות ובניות

תאמרי "בניה, פיתוח והתחדשות"

למעלה