למקרה שלא ראו את הרמת היד הקודמת..
ל לימונדה30 New member 4/9/07 #61 אני לא יודעת ../images/Emo70.gif ואני דורשת פירוט ../images/Emo88.gif
J Jahel New member 4/9/07 #45 ../images/Emo45.gif דפקה לי צרפתית באמצע חתונה אחרי שבהתה בי כל הערב אח"כ היא עשתה את זה שוב מזל שלא היינו מתחת לחופה ילדים- זה מה שקורה כששותים יותר מדי מיותר לציין שמאז לא דיברנו על זה
../images/Emo45.gif דפקה לי צרפתית באמצע חתונה אחרי שבהתה בי כל הערב אח"כ היא עשתה את זה שוב מזל שלא היינו מתחת לחופה ילדים- זה מה שקורה כששותים יותר מדי מיותר לציין שמאז לא דיברנו על זה
ש שי השקעות New member 3/9/07 #5 למה../images/Emo35.gif אני יודע שלפתור חידות (עם איזה כוס קפה ביד) זה יכול ליהיות סבבה.... טוב... אני אזוז.... אני "חייב" לעשות משהו...
למה../images/Emo35.gif אני יודע שלפתור חידות (עם איזה כוס קפה ביד) זה יכול ליהיות סבבה.... טוב... אני אזוז.... אני "חייב" לעשות משהו...
S soofgania New member 3/9/07 #8 תהיה חמוד גם אתה ותצביע לשאלת הסקר אגב..עדיין לא סלחתי לך על פטיש השניצל איך שלא הפכתי ת'תמונה היא לא הזכירה לי בשום פנים פטיש
תהיה חמוד גם אתה ותצביע לשאלת הסקר אגב..עדיין לא סלחתי לך על פטיש השניצל איך שלא הפכתי ת'תמונה היא לא הזכירה לי בשום פנים פטיש