וואייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amithadar

New member
וואייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כזה משעמם לי... ואני משוטת לי ומחפש בידור... ואני נתקל בפורום הזה! נראה מבטיח... מישהו מוכן לספר לי מה הולך פה?

אתה מנסה להגיד

שהתחלתי איתך? לא אמרו לך שאני פציפיסטית זונה הוליסטית בודהיסטית ומולטיציסטית? חה.

קפת

New member
מ-ל-ח-מ-ה../images/Emo190.gif

שום הפסקת אש! אחרת איך נדליק את הסיגריה שאחורי?

סיגריה?

מה פתאום. אצלנו במקצוע מדליקים אחורי קטורת, מדורת שבט, מקטרת שלום, נר ארומתי... אבל סיגריה?? לא אמרו לך שזה סוגר את הצ'אקרות? לא סיפרו לך שזה מדכא את הצ'י? לא שמעת שזה גורם לין וליאנג לריב אחד עם השני? את לא יודעת שזה מבאס את ההילות ומתיש את הגוף האנרגטי? טוב, נו. אז שיהיה נובלס.

קפת

New member
אם לא היית קטין

זובור יותר היה. וגם היינו מזממים בך את מבצענו.

opoli

New member
מה קורה עם המלחמה???

כבר לבשתי את בגדיי המנומרים, וביריות בז' קצת דם נוצרי יעזור גם ____________________________________ אמירהדר שולתתתתת!!!!! ובוגו מלכההההה!!!!!

קפת

New member
סבלנות

אם אתה רוצה מלחמה איכותית אני צריכה זמן כדי לארגנתזה.

opoli

New member
תילמדי מאנואר

מלחמות בהפתעה הרבה יותר סקסיות שלא לדבר על הילדים של הקיץ שאחרי

קפת

New member
לא

אתה כבר תגלה לבד. וזה יכאב. אל תגיד שלא הזהרתי.

קפת

New member
אתה לגמרי צודק

זו הנהלת תפוז שגזלה מאיתנו את הא' ביד רמה, בשרירות לב ובכוח. המניאקים - שיט, לא מגיע להם להיות מניאקים, הם צריכים להיות מנייקים. מה, גם אנחנו יכולים לקחת את הא' כשצריך.

amithadar

New member
אז תעמידי אותם על טעותם גברת.

קצת אסרטיביות. טוב... אם ימצא חן נשים ת'קישור בפייבוריטס למעלה(אפילו מעל התיקיות), כיאה לפורום הנושא שם מרנין כלכך.

אוי ויי

פסה הבושה מן הארץ. מי שכותב "משוטת" (לקח לי חצי דקה להבין למה התכוון "המשורר" וגם זה רק בגלל שאני מבריק במיוחד) עוד מעז להלין על א' חסרה במגלומניה? לך תקרא ספרים, זה עוזר לאיות, וגם, עם קצת השגחה אלוהית, ירחיק אותך מהמחשב.* * קפת, בוגו, איך היתה ההטבלה?

למעלה