וואזופ שמע

וואזופ שמע

אני לא שם ז*! על חיבור לרשת אני שאלתי אם יש ככה אחד עם השני והאם בסינגל פלייר אפשר לשחק כחלק מצוות ולא כולם נגד כולם (ועוד משהו) בקוויק 3: ראבולושיון אפשר לשחק עם חבר ולא נגדו כלומר 2 או 4 מול דמויות שמופעלות על ידי המחשב תענה לי מהר אני רוצה לקנות את שני המשחקים גם אנריל וגם קוויק אז קדימה תענו לי פליזזזזזז!!!!!!!

אמיר תשמע

אפשר יהיה לשחק בקוויק מספר משתתפים אך עליך לשאול את המוכר אם המשחק מיוצר בעקבות יציאתו של כרטיס הרשת המשחק המצוי ברשת הוא קיוויק 3 ארהנה אך זה אשר מרק (וואזפ) דיבר עליו היה החדש אך כנראה כי גם זה יעבוד כי כרגיל סדרת הקוויק משוחקת בעיקר ברשת כך שרוב הסיכוים שלך הם שתוכל כבר בסוף השנה לשחק בקוויק ברשת נ.ב בדוק אם המשחק אמריקאי או כאשר תקנה את החיבור אם הוא מתאים לPS2 שלך בהצלחה בקנייתך דני.

whazzup

New member
אמיר

שמע, בקוויק 3 revolution ובאנריל תיהיה האפשרות של משחק בקבוצה אחד נגד אחד, או ששלוש אנשים מגזעים שונים ילחמו בזה, (אני אהבתי את ה-team match) וכמו כן באנריל תעלה בסולם הגלדיאטורים והכול יהפוך ליותר ויותר קשה, בקיצור שתי משחקים שווים ששתיהם שווים את הקנייה, וכל האפשרויות שהזכרתי תקיימות לגבי שתי המשחקים.

למעלה