וואו

Funky Giraffe

New member
וואו

עד הימים האחרונים כל פעם ששמעתי את הפתיחה של 'תתחנני אליי' נהייתה לי בחילה אף על פי שממש אהבתי את 'יש לי סיכוי' בכל אופן התגלגל לידיי עותק של אלבום הבכורה מ97', ואין דרך אחרת לומר את זה: פשוט התאהבתי בדיסק הזה. מוסיקה קלאסית, הרכב כלי מיתר קאמרי, פסנתר עוצמתי שמלווה את השיר בצורה מדהימה... פעם ממש נרתעתי מאביתר וממוסיקה שאין בה המון כלים בפרט, אבל הוא פשוט יודע לעשות את מה שהוא עושה נכון. את הסינגלים משיר טיול ועומד על נייר לא ממש אהבתי אבל בקרוב אתן האזנה כדי לחרוץ את הדין. בכל אופן, אין לי ספק שזה אחד מעשרת האלבומים הישראליים הכי גדולים ב20 השנה האחרונות. המון המון כבוד.
 

ברררר

New member
../images/Emo45.gif

הנה אפילו החתימה שלך עם תתחנני אלי. אגב עומד על נייר זה דיסק מדהים- שווה שמיעה. ובהחלט בין ה20 אם לא ה10 דיסקים הטובים שיצאו אי פעם במוזיקה הישראלית.
 
תאמין לי

אם תרצה או לא תרצה , תשמע את "שיר טיול", תן לזה כמה שעות של חקירה עמוקה (ואחרי זה אפילו יותר מכמה שעות) ואתה תתאהב בו.
 
שבועות?

את פאסימית..
 

Saffron

New member
משמח לקרוא ../images/Emo13.gif

ברוך הבא! אל תרשה לעצמך לפספס את שיר טיול. מומלץ מאוד.
 

Funky Giraffe

New member
תודה לכולם:)

אתם עושים רושם של אנשים נחמדים. אם למישהו בא להתחבר, אני במסנג'ר [email protected] ד"א מי שם לב שהלחן של "כלום לא עצוב" כל כך שמח בניגוד לטקסט שלו? פשוט כשרון... מלך.
 
הוא ממש לא מנוגד לטקסט

להפך, לא תמצא לחן מתאים יותר לתיאור האדישות של החברה לכל מה שקורה בעולם הזה. ברוך הבא לפורום :) אני מיתר, בת 15
 
ברוך הבא גבר גבר

אני למשל לא נהניתי משיר טיול אבל זה בגלל ששמעתי כול שיר רק פעם אחת....כי הדיסק לא שלי... אבל את אלבום הבכורה שמעתי גם כן לפני שקניתי רק פעם אחת והתאהבתי בערך תוך 10 שניות של האזנה!
 

Saffron

New member
זה לא סותר.

להיפך, דווקא הניגוד הוא שהופך את השיר למצוין ומתאר את אדישות החברה וכו'.
 

TEENAGER1

New member
מילא זה,

מי שם לב לניגוד העוד יותר גאוני בין המילים של "שמתי לי פודרה" לבין המלודיה בסוף השיר?
 
כן...:)

אלעד הקליט את ההופעה בפסטיבל הפסנתר 2005. כשהוא שר את זה שם, הוא מדבר על זה כשהוא מגיע לחלק הזה בשיר.
 

TEENAGER1

New member
אכן דיסק מעולה!

כל אחד והזמן שלו
מציעה לך לנסות גם את האחרים, למרות שהם בסגנון אחר. וכמובן - אם עוד לא היית - ללכת להופעה, דווקא ההופעות עכשיו הן בסגנון שמאד מזכיר את האלבום הראשון.
 
למעלה