וואו...

subatoi

New member
וואו...

אני חושב שאתמול, ה-16 לחודש היה היום הראשון אי-פעם בלי הודעות חדשות בפורום.
אני לא זוכר כזה יום, אפילו ביום כיפור אנשים כותבים פה. מוזר, לא?
וכדי שההודעה הזו לא תהיה חסרת טעם לחלוטין, כל מי שמחפש איך להעביר את השעתיים שבין הפרק של אטלנטיס לפרק של ס"ג ממחר ואילך, יכול לזפזפ ל"אנטרפרייז" בסטארוורלד בשעה 19:00. מחר מתחילה עונה 4, הכי טובה של הסדרה, עם הרבה עלילות מגניבות ודמויות ושחקנים (ברנט ספיינר מ"הדור הבא", ג'פרי (המלך
) קומבס, ביג-שואו מההאבקות, ועוד מישהי מעולם ממב"כ שהיתה בס"ג פעם אבל לא נגלה מי כי זה ספוילר לאנטרפרייז), ובמסגרת התפקידים הקבועים יש גם את ג'ולין בליילוק ("אישטה" החברה של טיאלק), ועוד מישהו שצופי עונה 2 של אטלנטיס כבר מכירים, אבל לא נגלה מי כי זה ספוילר (לאטלנטיס). זהו. בהתחלה חשבתי שזה יהיה אוף טופיק, בסוף זה יצא חצי און-טופיק. ומי שבאמת רוצה ומפחד שלא יוכל להתחבר לסדרה, אולי זה יעזור לכם.

Nogmor

New member
נראה לי זה היה סוג של יום אבל,

אף אחד, אבל אף אחד (!) לא הכניס שום הודעה חדשה. מה, אין יותר מה לחדש? טוב אז דברו על שטויות! העיקר שיהיה פה דופק ולא מוות קליני!

מ א ג ר ט

New member
יוהו!

ההפסקה של שבת מתקצרת. גם כהכ עד עכשיו היה מדובר בשעתיים מתות, כי למי יש מצב רוח לעשות משהו?? עכשיו ההפסקה מתקצרת ואנחנו מרוויחים אנטרפרייז. הקטנה מוסרת שיש עוד 13 יום לערב סטארגייט

אתה רואה מה זה....

אני טיפה יותר מדי עסוקה בלימודים ועבודה והפורום מת.... איי.... קשים.. קשים הם חייה של דיוה

subatoi

New member
ועל זה נאמר:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

סלמאק

New member
אני רוצה לחזק את דבריו, ואף להוסיף:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
(עכשיו ברור למה יש לך ניק כזה
)

Nogmor

New member