וואו.

• פותח הנושא Scept
  • פורסם בתאריך

Scept

New member
וואו.

איזה לילה. פשוט הייתי חייב להגיד את זה. אני אפרט אחרי בי"ס- חייב ללכת... אייל.

Scept

New member
פירוט-

הולך לישון. שני חלומות. מתעורר. חיצלול. מתעורר. חיצלול. התעוררות שווא. חיצלול. מתעורר. נרדם בעינים פקוחות, וממש מרגיש איך אני שוקע לחלום... החלום נהיה שקוף כזה, רואה גם את החדר וגם את החלום, ואז שוקע לחלום בצלילות מלאה. לא היו הזיות ולא כלום, ואם היה שיתוק לא שמתי לב- יכול להיות שזה ווילד? בסוף מתעורר, נרדם, מחצלל פעם אחרונה, קופץ ממרפסת בגובה עצום ומתעורר סופית. מה היה: -שני חלומות רגילים. (באחד אני שט על אבוב לאשדוד). -1 ניסיון לעשות מסע לקוטב הצפוני עם אח שלי, שהסתיים בכך שהסתובבתי במקום, הכל נהיה שחור עמוק, אז כחול עמוק, ואז סתם עמוק עמוק- בצבע שלא באמת קיים, וחבל שלא. אז מה היה: -1 זקנה עיראקית שהתגנבה לחיצלול פעמיים, צעקה משהו ונעלמה. -1 שעון שמציג כמויות לא רציונליות של ספרות. -1 התעוררות שווא, 5 אמיתיות. -5 חיצלולים בשליטה מלאה וצלילות גבוהה -1 משהו שמזכיר ווילד -? ניסיונות של שיטות מאתרים- שיפשוף ידיים, (
-עבד יופי), סיחרור במקום (עבד יופי פעם אחת, פעם אחרת לא תיפקד). -1 אחות קטנה שבאה בחיצלול הראשון ושאלה אותי איך אני יכול לדעת אם אני חולם- תודה לך
ולסיכום: וואו. בתודה, אייל. לסיכום

Scept

New member
מממ... לישון לא ישנתי הרבה,

אבל בשביל מה יש בי"ס?

silverhawk

New member
נשמע כמו לילה עמוס ביותר ../images/Emo3.gif

הזקנה העיראקית מסרה משהו?
ומזל טוב, כמובן!

Scept

New member
הזקנה העיראקית

מילמלה קצת, ואז צעקה דברים לא מובנים. נראה לי בעיראקית. מישהו פה יודע עיראקית, ויכול לתרגם לי?

למעלה