וואו

v e g a

New member
וואו

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים וחשבתי "סדרה נחמדה. אבל קצת אוברייטד". אבל אז הגיעו פרקים 4 5 6 7 8 ועוד מעט אני אראה 9 וכל מה שנשאר להגיד זה-וואו. כזאת סדרה מותחת לא ראיתי כבר המון זמן(מאז שטווין פיקס הפכה לעיסה). כל פרק משאיר אותי במתח,עלילה זורמת,אקשן מצויין וטוויסטים מעולים. אחלה סדרה!

Freemee

New member
הצטרף לחבורה ../images/Emo3.gif

אין פלא שהתוכנית כל כך מצליחה.

fifaclub

New member
דווקא שלושת הפרקים הראשונים גדולים!

שראיתי אותם לפני חודש-חודשיים אמרתי וואיייייי איזה סדרה מטורפת תוך 30 שעות ראיתי את שאר הפרקים חח :) אללה 20 למרץ שיגיע כבר!!!!!

ראיתי את הפרומואים ביס

למרות שאין לי... יצא לי לראות אצל המשפחה והם ממש אבל ממש מספיילרים שם בגדול את הפרק הראשון.... חבל לא??? חוץ מזה הדבקתי קולגות לעבודה בחיידק הנ"ל ..... ( שוב מרגישה הכי זקנה פה עבודה ועניינים.... ).... ורק על זה עכשיו שיחת היום בעבודה. אפילו יש לי מין שפה חדשה שקשורה לסדרה שרק מי שראה מבין.... הקיצר כמו שאמרתי מזמן אבל באמת מזמן לא התמכרתי ככה....

fifaclub

New member
זה נכון YES דפוקים

הם הורסים סדרות עם הפרומואים שלהם..

obz4

New member
../images/Emo207.gif שאלה לכולם

כל אלה שמורידים פרקים מהאינטרנט, איך שמעתם על הסדרה?

A m o s 2 9

New member
אני ראיתי את הפיילוט UNAIRED

עוד בקיץ ולפיו כבר ידעתי ששווה להמשיך.

2 דרכים:

שמעתי מחבר שהוריד ואמר לי שהסדרה ממש טובה ובדיוק יום אח"כ נפתח פה הפורום אז נכנסתי.

fifaclub

New member
קראתי תקציר והורדתי

אני גם מנהל אתר שיתוף אז אני מוריד הרבה..

דרך ערוץ E

הייתה כתבה של קריסטן על תוכניות טלוויזיה שוות לפני כמה חודשים ועלה שם השם של PB. שכחתי מזה.... ואז נתקלתי בכל מיני המלצות ברשת... זה גרם לי להיזכר בהמלצה והתחלתי לראות כמו כולם כאן...

Freemee

New member
זה היה בסוף הקיץ

לא זה לא התחלה של שיר
בקיצר אז בסוף הקיץ חיפשתי לי סדרות חדשות לראות שכן אבודים עונה ראשונה נגמר וגם 4400 והומלץ לי מכמה חברים אמריקאים על הסדרה הזאת. התחלתי לראות משידור ישיר של פרק 2 בארה"ב ומשם אני כל שבוע איתה

למעלה