וואו!!

gilriv

New member
?

ביום שישי זה ישודר בשידור נוסף, שידור של הימים קודמים ככה קראתי ?-

chiff4

New member
כנראה שכן

וכמה שזה חבל ! תראו איזה יחס נותן קונאן לישראל בתכנית שלו מציין את ראש השנה את יום הכיפורים מחלק שוקולד ישראלי לקהל ... וזה היחס שהוא מקבל מאיתנו חזרה ? להיות משודר בשעה לא נוחה ולא סבירה לצופה הישראלי ? כמה חבל...

gilriv

New member
?

אבל תיראה השידור {החדש של קונאן אובריין ,-אומנם זה בשידר מאוחר אבל יש למחרת שידור חוזר הרבה פעמים ?אפילו בשישי או בשבת - לא הלקט וזה ב19.00 כזה אז זה לא מפריע כל כך

dht160

New member
ברוכה השבה ../images/Emo9.gif

אני כבר מחכה לWEEDS ! כבר חודש הקלטת שלה מוכנה להקלטה. רז

yesplus

New member
ככה זה באלפיון העליון../images/Emo130.gif

אני צוחקת. בכל מקרה, זו אכן הוצאה נכבדת (תאמין לי שגם לכיסי), אבל מי שרואה הרבה טלוויזיה ו/או עובד ו/או מגדל ילדים זה נותן פתרון מושלם.

ג. יפית ממליצה.../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

וכל, יס מקס זה באמת נפלא. עוד יותר נפלא שהוא עולה 2500 שקלים. ממש לא בשבילי. (וגם שעות ההקלטה יחסית די מועטות, ואי אפשר להקליט 2 תוכניות בו זמנית. לא עד כדי כך אטראקטיבי, ובטח שלא בכזה מחיר).

snier1991

New member
הבעיה עם יס מקס שאין יותר מדי זיכרו

-ן בו ואני מדבר בתור אחד שיש לו את זה אבל מבחינת חוסר זמן זה ממש מצוין והבחנתי בזה רק הכשיו עם עומס הבגרויות דרך אגב יש לך מושג אם יגדילו לו את הזיכרון מתי שהוא

Aviad1987

New member
אני לא שמתי לב לזה

יש לי את זה 40 שעות הקלטה והוא מספיק לי. אולי עם העונה החדשה של יס פלוס זה יהיה יותר צפוף ועוד יותר לקראת מרץ עם הסדרות החדשות של וויקאנד ופלוס אבל עד אז אני אשדרג ל90 שעות

assafTV

New member
הוא לא עולה 2500

הוא עולה 1690, הדגם העכשווי כולל 80 שעות הקלטה ועד סוף השנה התכנה תשודרג ויהיה אפשרי להקליט שתי תכניות בו זמנית.

dht160

New member
בקרוב. אמן ../images/Emo3.gif

שמעתם על סדר עדיפויות? ועוד אני צריך וידאו חדש. השלישי שלי כבר גוסס. רז

למעלה