וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגלית

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מ-א-ו-ש-ר-ת! אתם חייבים חייבים להיכנס לקישור המצורף - הצצה במינון גבוה אל הסרט - "פנטום האופרה" יאללה...סתיו, צבי...להיכנס מיד!

VAMPhantom

New member
וואי לי וואי ליייייייייי

איזה דבר מדהייייים!
אוי אוי אני כבר מחכה לסרט כולו... תודו שזה נראה מהממממממממם!

Cabaret

New member
אוי זה כל כך יפה!

אני כבר לא יכול לחכות יותר.... איזו השקעה.... וואו זה ממש ממתק לעיניים.

Hippie Jeannie

New member
או מיי גאד!!!!!!!!

אני כל-כך רוצה לראות את הסרט הזה, ויותר מזה - כל-כך רוצה לטוס ללונדון ולראות שוב את המחזמר!!!!! ושתי תהיות שעברו במוחי - אחד, הבכורה של הסרט תהיה באותו תאריך בישראל כמו בכל העולם? (בדר"כ סרטים מגיעים אלינו באיחור), ושתיים - מישהו שמע פעם את הבחורה הזאת שרה? אני תוהה אם היא מסוגלת להשתוות לברייטמן.

למיטב ידיעתי,אני לא חושב שהיא שרה

איימי רוסום-היא מדהימה ביופיה,אבל אני כמעט משוכנע שלא היא שרה,ושזמרת אחרת תורמת את קולה..ככלות הכול,לא מדובר פה בחופשיות על הבר,אלא,ב..אופרה,בעצם.

תגלית

New member
היא דווקא כן שרה - היא זמרת אופרה

אמנם צעירה מאוד (ילידת 1986), אך כבר בעלת רקורד מרשים - שרה במטרופוליטן של ניו-יורק לצד פלסידו דומינגו ולוצ'יאנו פבארוטי... להלן הקישור. גם ראיתי באינטרנט ראיון עם אמי רוסום לגבי סרט האסונות החדש - "היום שאחרי מחר", בו היא מככבת, וגם מנדבת כמה פרטים מעניינים על המשחק ב"פנטום האופרה". (אני אשתדל להשיג את הקישור... אם זה מעניין כאן מישהו) אז כן, היא תשיר, ושם היא גם תוכיח את היכולות הווקאליות שלה. לפני כחודשיים גם מצאתי איזשהו קישור ברשת ששומעים אותה שרה איזה שיר קאנטרי. לא משהו מדהים שאפשר להתרשם ממנו, אבל לא עוד סיפור אודרי הפבורן ו"גבירתי הנאווה". למיטב ידיעתי גם ג'רארד באטלר ישיר בקולו. גם לו יש עבר על בימות ברודווי. ואם כבר שואלים, אז הקול שלו הרבה יותר מסקרן אותי... אולי כי פשוט התרגלתי לפנטום מייקל קרופורד... אין כמו הקול הקסום והמהפנט שלו... רק הוא יכול לשיר "slo---wly...ge---ntly..."
. בכל מקרה, אני ממש מצפה שהסרט כבר יצא. ומצאתי תמונות עם רזולוציה טובה הרבה יותר (מתוך הטריילר כמובן)... ושם מתגלות לנו כמה הפתעות...

תגלית

New member
וקצת מעברו המיסתורי של הפנטום...

כאן הוא נראה כילד - כאשר צוחקים עליו כשהוא מוצג לראווה ביריד קרקסים (פרט שמופיע, אגב בספרו של גסטון לרו, אך לא במחזמר שעל הבמה - סוף סוף במחזמר כסרט).

תגלית

New member
וכאן כנראה הוא נראה לפני שהחליט

לעשות את הקריירה שלו בבית האופרה... כשעדיין אין לו מסיכה על הפנים, אלא משהו שנראה כמו מסיכה של איש הפיל דווקא. (דרך אגב, בעקבות העבודה הסמינריונית שלי, גיליתי שגסטון לרו כתב את סיפורו על הפנטום עם הרבה נקודות מקבילות ל"איש הפיל". סרט שזכור לי כילדה כמזעזע ומפחיד - וראיתי אותו בשעת לילה מאוחרת...)

תגלית

New member
והתמונה הזו כנראה לקוחה מתוך השיר

המפורסם "פנטום האופרה"

תגלית

New member
ואחרונה חביבה להיום...

אין כמו ביקור במרתפי בית האופרה...

למעלה