וואו

Hammerfall

New member
וואו

אני פשוט רוצה לציין שאני רק היום נתקלתי בפורום הזה ואני ממש אבל ממש שמחה שהוא קיים, אני פשוט מאושרת לגלות שבכל זאת יש בארץ הזאת לא מעט אנשים עם טעם טוב במוזיקה. אני יודעת שיש הרבה אנשים ששומעים את כל הדברים שבדרך כלל משמיעים ב"מוסד" ביום חמישי ואני אכן שמחה שגם הם קיימים והייתי יותר שמחה אם במוסד היו מידי פעם משנים את רשימת השירים והדיסקים הקבועים שהם שמים בערבי יום חמישי שלהם. אבל בכל מקרה אני פשוט רוצה לציין שאני ממש אוהבת פאואר מטאל, יש הרבה סגנונות אחרים שאני אוהבת אבל בפאואר יש משהו שאין בסגנונות אחרים ובשבילי זה פשוט מילים ברורות (שלא תמיד צריך להסתכל בחוברת המצורפת כדי לדעת על מה לעזאזל הם שרים), מוזיקה איכותית וטובה שכן מתאימה לשירה שמתבצעת בדרך כלל על ידי סולן\נית עם קול טוב, בקיצור: POWER METAL RULES!!! אני רק רוצה לשבח ולהוקיר את האנשים שבפורום הזה וכל הכבוד לכם על הטעם המעולה שלכם במוזיקה... ולמרות הכל סונטה ארקטיקה היא אכן להקה מעולה וכל שיר ושיר שלהם הוא מעולה ואולי אני כל פעם מוצאת להקה טובה ומעולה אבל אף אחת מהן לא מחליפה את המקום של סונטה ארקטיקה וגם אם כן זה לתקופה קצרה בלבד... להקות טובות שלא הרבה שמעו עליהן שאני מאוד ממליצה: Freedom Call Kamelot Brainstorm Metalium Morifade Sinergy Stratovarious (למרות שכולם צריכים לדעת מי הם הרבה אנשים לא יודעים)

dlml

New member
ברוך הבא...

אבל הקטע שבאנטרטיקה יש יותר אנשים מאשר בפורום הזה, ככה שלא תמצאי פה הרבה הודעות.. אבל את כמובן מוזמנת ולכתוב פה.. והרבה!

Hammerfall

New member
מה?

אבל, אבל... יש כאן כל כך הרבה הודעות וכבר כל כך התלהבתי שיש עוד אנשים שאוהבים את סגנון המוזיקה הזה... אז איפה כולם? עכשיו שאני הגעתי הם כולם ברחו, הא?! יש לי נטייה להפחיד אנשים, אבל אני לא עושה את זה בכוונה, באמת שלא... ודרך אגב, תודה...

dlml

New member
תסתכלי בתאריך של ההודעות..

ורק עכשיו אני שם לב שאת הכותרת של ההודעה שלי כתבתי כזכר ואת ההודעה עצמה כנקבה.. אין פלא שקבלתי היום 8 בבוחן בלשון.. אבל חפיף

child of bodom2

New member
חח זה בסדר...לא אשמתך

יום אחד אנשים החליטו לברוח....למה לא יודע... אבל גם כמנסים לעורר את הפורום אנשים לא נכנסים ועוזרים

Hammerfall

New member
איך מנסים לעורר את הפורום?

על מה בדרך כלל מדברים כאן? מה יש לעשות כאן? הקימו פורום למשהו ויש אנשים שמתענינים בנושא אבל אין להם כל כך מה להגיד עליו?

child of bodom2

New member
ניסינו כל מני שטויות...

רצינו להוסיף עוד מנהל....ניסינו להביא עוד אנשים....אבל אף אחד כמעט לא הגיב ולא נשארו הרבה אנשים מהתקופה שהפורום נקרא באמת "פורום זז" אין מה לעשות...נקווה שהכל יסתדר חזרה. ד"א עוד לא אמרתי לך ברוכה הבאה...

Hammerfall

New member
תודה

כן, אני מניחה שברוב ההתלהבות אפילו לא שמתי לב לתאריכים... לא נורא, נסלח לך הפעם, אבל שלא יקרה שוב. מה זה בכלל אומר 8 בלשון? איזה מן ציון זה? האם עבר כל כך הרבה זמן מאז שאני הייתי בתיכון (שזה היה רק שנה שעברה) שהם שינו את כל שיטת הציונים או שפשוט קיבלת 8 מתוך 100? ואל תדאג, גם אני בבגרות שלי בלשון לא הלך לי מי יודע מה טוב, נראה לי שהציון הסופי שלי הוא איזה 68 או משהו כזה וזה לא כל כך הרס לי את הממוצע בגרויות. באיזו כיתה אתה? ושוב תודה על הברכות...

dlml

New member
י'א...

וכן, 8 מתוך 100 זה היה כזה בוחן אבל שלא יכנס לתעודה.. מזללל

למעלה