וואו

shipper heart

New member
הא הא הא לא מדברים איתך חחח מנודה

חחחחחחח סתם מתים עליך
את גם מוזמנת לעבור לצפון חחחחח

את מנודה?? ומה אני???

אני כמעט מתביישת לומר שאני מאשדוד... הצפונים בטח לא יודעים איפהזה על המפה... או חושבי שזו איזו עיירת פיתוח. אני במיעוט...אני מרגישה איכס. רוצה לעבור לצפון...

הרמוני

New member
אז קבענו...

כולם עוברים לצפון! אני בעד משגב הייתי באזור בסופ"ש האחרון והיה מה זה יפה!

shipper heart

New member
אשדוד?! מה זה?! חחחחחחחח

ללאאאא כאילו אפעם לא הייתי באשדוד *בגלל שאתם לויכולים לשמוע את הקול שלי אני אבהיר-ציניות* איפה זה?! מה זה המקום הזה?! זה ליד נברלנד?! חחח

ככה? את עושה ממני צחוק?רעה!!!

אשדוד!כן...יש מעלות ומגרעות....
קרוב למרכז , ככה שתמיד אפשר לצאת לבלות בת"א , עיר יפיפיה , עם חוף ים מדהים ואנשים מדהימים...
זה בגלל שזה רחוק ממך...
.

חחח..... בקצב הזה יתברר שאנחנו הרוב

..... תשמיעו את קולכם יותר ! בפקודה! הרגשתי לבד שדיברו פה על משגב(איפה זזזזה?) זכרון קריות וכו' . המקומות האלה יפיפיים , שלא תבינו אותי נכון ... ויש פה צפוניים שאני מחבבת במיוחד..(
).... אבל בכל זאת ...תנו כבוד לבית!.

shipper heart

New member
חחחח איזה חמודה חח

אבל שתדעי שאתם הרוב...פשוט אני שולחת יותר מדי הודעות ואתם לא שמים לב אליכם חחחחחחחחחח אה- גמני לוידעת איפה זה משגב ואני גרה בצפון חחחח

זה בסדר....

זה גם ככה לא כזה חשוב מאיפה כל אחד... מה שחשוב זה שאנחנו נפגשים כאן למרות כל המרחקים..
.

Dark Storm

New member
תגבור לצפון!

אני גם מהצפון - קרית ים ליתר דיוק
אה.. עצה למי שבא לביקור - לא לשכוח נשק אוטומטי ושחפ"ץ
לכל תושבי נהריה והסביבה - אחלה אזור, עובדים איתי כמה מנהריה ועכו (אני רואה שאין פה אף אחד מעכו, אולי בגלל שבכפר עכו רק עכשיו חיברו אותם לחשמל
)

ToryMaster

New member
איזה כברי?

במנור בתוך הקיבוץ או שם מעבר למטע בננות? מר יושב ראש המועצה הוא חבר טוב של ההורים שלי

הרמוני

New member
האמת..

לא הייתי ממש בתוך משגב רק טיילנו באזור עם האוטו, אבל באופן כללי האזור נראה ממש יפה, במיוחד בתקופה הזו...

ToryMaster

New member
וואלה?

אסבל שמגב זה באמת אחד האיזורים היותר יפים בארץ (וכאן מדברת מישהו שחולה דווקא על המדבר), ואני לא מדברת רק כי נאי גרה כאן

למעלה