וואו

ToryMaster

New member
וואו

אלעד אני אוהבת אותך חדשה כאן! אני ויקי, בת 15.5, איזור הצפון הרחוק. באותה הזדמנות שאני מציגה את עצמי, מה לוח השידורים של ג'אג בערוץ 3?

omer landau

New member
הנה!!!

א-ה ערוץ 3- 04:20 לא זוכר איזה עונה לא יוצא לי לראות ערוץ 3- 12:25 נראה לי עונה רביעית או שלישית בקושי יוצא לי לראות ערוץ 3- 23:20 עונה חמישית ו- מאוד חבל שאין שבת- עונה שישית 22:00

THEchosen1

New member
אהה עוד צפונית !

ברוכה הבאה ... :) אנחנו הולכים וגדלים פה בפורום ... יפה יפה כמו שצריך אני שרון , גם מהצפון הרחוק

shipper heart

New member
צפון שולט!!! הא הא

*מאיפה בצפון?* היי אני גל...יש מילון אם את לא מבינה אותי *חחחחח* גמני מחור בצפון

THEchosen1

New member
כל הצפון מלא בחורים !!!

החור שלי *עוצרת ומהרהרת אם זה נשמע אחרת ממה שזה אמור להישמע* אוקיי אז אני ינסח אחרת ---------> אני גרה קרוב לנהריה מרחק של 15 דקות . גל , איפה את גרה ? *משחקת אותה לא יודעת*

shipper heart

New member
חחחחח

חור קטן ומושתן בשם יבנאל...חחחח 15 דקות מטבריה 30 דקות מעפולה...אנחנו תקועים באמצע וכל הזבל בא אלינו חחחחח

בפס הכחול למעלה, יש "מילון"

אם את נכנסת מהאתר של ערוץ 3, אז תכנסי מתפוז במקום. יותר מגניב שם. הכתובת היא http://forums.tapuz.co.il/jag

THEchosen1

New member
וואלהה??

כל החבר'ה שלי ממעלה יוסף מכירים מלא אנשים ממשגב . הם הכירו בקורס מד"צים נראה לי !! ממ .. אני גרה ליד נתיב השיירה אם מישהו מכיר ?.. במרחק הליכה מבית העמק

ToryMaster

New member
בטח מכירה

נתיב השיירה זה שתי דקות מכברי זה לא מטה אשר?

THEchosen1

New member
זה כן..... !

אבל אני לומדת בכברי ואנחנו עם מעלה יוסף ... רוב הביצפר בכלל זה מעלה יוסף אז רוב החברות שלי מעלה יוסף , וגם משלומי

Hair Ball

New member
כמה צפונים יש פה..

גמני! מקרית חיים אם משהו יודע איפה זה...

Nushi G

New member
אז אני לא ב-ד-י-ו-ק צפונית- אז מה!?

אני כמעט... מזכרון... :)

הרמוני

New member
היי מה קרה? הפכנו לפורום גאוגרפיה?

סתאאאאאאם, נחמד לשמוע מאיפה כולם. אני מירושלים!

cjharm

New member
אני מנודה!!!!

רמת - גן (העתיד כבר כאן!) זאת ההודעה ה4 שאני מנסה לשלוח

למעלה