וואו!!

no BOYS no LIFE

New member
וואו!!

סוף סוף התחיל חופש חנוכה ויש לי זמן קצת לגלוש... ופתאום מצאתי את הפורום הזה שנראה לי מה זה חמודי..... חחחחחחחחח! בכל מקרה יש לי שאלה חשובה: בשבת אני יוצאת עם חבר שלי למסיבה (ויהיו שם מלאאאאאא אנשים שאני מכירה, רק לידע כללי...) ואני מתה ללבוש את המיני ג'ינס הקצרצרה המהממת שלי מהקיץ.. עם מגפיים בצבע חום כהה שמגיעות עד קצת לפני הברך... הבעיה היא שיש רווח ענקי בין המגף לחצאית ואני לא אסבול את הקור.. אז עלה לי רעיון לקנות גרביים\גרביונים שמגעים ממש עד למעלה, משהו עם פסים צבעוניים מהממים שיתאימו לחולצה שאני אלבש... ואז זה נראה לי מראה בולט כזה ומיוחד=כמו שאני אוהבת... ההתלבטות שלי היא כי אף פעם לא ראיתי אנשים הולכים ככה ואני פוחדת להתפדח קצת למרות שבכללי אין לי בעיה להיות שונה... אז רק רציתי לשמוע עצות! תודה

לדעתי-לכי על זה או על גרביון צבעוני

ועבה שניתן לקנות עכשיו כמעט בכל חנות... (ובטוח שבמשביר לצרכן :)) תהני בפורום, במסיבה ובכלל שלך- חסה :)

vashla

New member
נראה לי מה זה ס22ה, רק שעם החום

לא הולכים הרבה צבעים... ובאיזה קבוצת גילחאים יהיו במסיבה הזו?

זה תלוי איפה... ותלוי באיכות.

אני מאמינה שבטווח ה-15-40 ש"ח. 15 הוא הפחות איכותי, כך שאם את מתכוונת ללכת עם זה לאירוע חד פעמי השקיעי כמה שפחות, למרות שלדעתי שווה להשקיע בגרביון עבה וצבעוני לחורף הזה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אולי תשימי חותלות
זה גם מחמם, גם דבר נחמד וגם דבר אופנתי
תנסי..
ו..תהני ביום שבת

chicolico

New member
לא לא לא...

שלא תשים חותלות.... זה סתם ייראה מגעיל... כל בת אדם שנכנסת לפה ושואלת מה ללבוש למסיבה מקבלת תשובה אחת: חותלות. וככה לאט לאט- מהר מהר העולם שלנו יתמלא בבנות חסרות טעם קורבנות אופנה...

LipStiK

New member
נשמע מהמם!

אבל אני לא בטוחה שמגפים חומות וגרביים ציבעוניות יתאימו כל כך... חח אבל אני לא ראיתי את זה אז אם את אומרת שזה מתאים אז סבבה! האמת שזה ממש יפה ואני דווקא כן רואה אנשים הולכים ככה... וגם אם תהיי הראשונה- dare to be different!
ובקשר למחירים- זה מתיחל איפושהו בין 10-20 שקלים ויכול להגיע גם ל60-70 שקלים.. ראיתי גרביים מתוקות ביותר בקולקציה החדשה של דלתא, שווה לנסות כי גם המחיר לא רע בכלל (20-35 ש"ח). מקווה שעזרתי!

no BOYS no LIFE

New member
אוףףףףףףףףףףף!

הסתובבתי כל היום ולא מצאתי כ-ל-ו-ם שקרוב אפילו למה שאני רוצה...!!!!!! ועכשיו האופציות היחידות שנותרו לי זה ג'ינס+חולצה+מגפיים או חצאית בלי גרביונים+חולצה ארוכה שחורה+מגפיים שתי האופציות מגעילות כי ה-1 משעממת בטירוף ועם ה-2 אני אקפא... אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!

i l0ve u

New member
איזההה תקפאייייי

מה פתאוםםם במועדון חםםם שנה שעברה בחנוכה הייתי עם סטרפלס !! שמיי מה שבא לך ופשוט שימי מעל ג'קט/מעיל ותורידי שמה-שימי בשמירת חפצים...

i l0ve u

New member
קודם כל וולקאםםםםםם

ראיתי אותך בפורום אהבה/בעיות בגיל ההתבגרות וראיתי תהצפות שעשית שמה חחח <לטובה כן> ונראה לי שלא תזיק לנו אחת כזאת בפורום
<למרות שהוא די פעיל....!!> אז ככה אני בר בת 14.5 מאיזור השרון:)) ולא קראתי תתגובות האחרות שכתבו לך אז אני יענה לך בכל זאת וסליחה ם חזרתי על דברים... אז ככה - גרביונים!!! ...חחח אני בטוחה שזה יכול לעזור בלי קשר למה שתשימי מעליהם .... והכי פצצה כיום זה לשים חותלות או גרבים ארוכות עד הברך ככה ולקפל אותם מעל המגף .... זה יפה שרואים קצת רגל ובמועדון תמיד חם אז לא צריך שכבות רצוי אפילו חולצה קצרה וג'קט בשביל הבחוץ חח.... ובקשר לגרביים ארוכות כבר ראיתי אנשים שהולכים ככה וזה יכול לצאת ממש יפה ... אם לא תמצאי גרביים כל כך ארוכות את יכולה לשים גרביונים מבד של גרביים מקושקשות או וואטאבר מה שתמצאי ... זיהו זה מה שיש לי להציע :) אה ולאיזה מסיבה את הולכת??

no BOYS no LIFE

New member
קודם כל תודה../images/Emo9.gif

מאוד שמחתי לשמוע שמישהו שם לב לקיומי פה בתפוז כי אני כזה כותבת\לא כותבת.. יש לי תקופות... ואף פעם לא אמרו לי כאלו דברים
בקשר לגרביונים- לא מצאתי גרביונים עבים וכבר לא תהיה לי הזדמנות לקנות- אבל אני יכולה נגיד לשים גרביונים שקופים שלא רואים רק כדי טיפ-טיפה לחמם... והשאלה שלי היא אם זה יפה ללכת עם גרביים צבעוניות פסים עבים כאלה (כתום-אדום-צהוב) ועם המגפיים החומות? חברות שלי אומרות שזה לא מתאים... אני חושבת שכן אבל רציתי לשמוע דעה...

LipStiK

New member
כמו שכבר אמרו כאן

אין הרבה צבעים שמתאימים לחום... אבל אם זה כן אז בטח! ואם את אוהבת את זהאז אל תשימי על אף אחד...

no BOYS no LIFE

New member
אמממממממ...

מבחינת הצבעים זה כן מתאים השאלה היא אם מגפיים עם גרביים עבות זה מתאים או שעדיף משהו ספורטיבי יותר נגיד BK...

LipStiK

New member
לא לא לא לא לא!!

חחח סורי על ההתנפלות... ביקיי וחצאית זה לא משהו שהולך יחד... זה גס מדי לטעמי... לדעתי המגפיים יתאימו בהחלט

LipStiK

New member
צודק בהחלט!

חח אחותי המציאה מילה חדשה... להתחשחש... חחח

למעלה