וואו!!

ENIGMA

New member
וואו!!

היי אני חדשה כאן ואני מעריצה של פוטר!! כרגע סיימתי לקרוא את הספר הרביעי, ורולינג פשוט התעלתה על עצמה!!!! אני אשמח אם תגיבו בייחוד אלה שכבר קראו

רחלי!

New member
היי!

ברוכים הבאים לפורום ה``פ בתפוז! אני מקווה שתהני! רוב האנשים כאן (אם לא כולם) קראו כבר את הארי פוטר 4, אז את מוזמנת לכתוב כאן מחשבות, דעות, וסתם שטויות על ה``פ, רק אל תשכחי לכתוב X4X על כל כותרת של הודעה עם ספוילר לה``פ 4! :)רחלי(-:

LuNaTiC

New member
שלום לך!

ברוכה הבאה... מהרושם שקיבלתי כולם כאן מגניבים ונחמדים.. חוץ מפיבס, אבל לא חשוב.. כן הספר הרביעי מעולה.. קראתי אותו באנגלית אבל עוד לא יצא לי בעברית. *מעניין אם אני אוהב אותו פחות או יותר בעברית* אניוואי, יהיה לך פה נחמד... ביי! ~LuNa~

Lady_Voldemort

New member
אהלן

וברוכה הבאה אני עדיין מתעקשת לסיים אותו באנגלית... למרות שקניתי את התרגום לעיברית...

Prongs

New member
היי

מה נישמע? גם אני קראתי את הכל (באנגלית) ואתמול גמרתי את הסקול בוקס. בת כמה את? מאיפה? מה השם? את יודעת מה זה אניגמה? אני בן 14 מתל אביב. אז זהו בעצם.. אה כן תכתבי את האסק שלך או האודיגו אם יש לך. שלי: ICQ#87299884 Prongs

היי!

וברוכה הבאה! לי קוראים ליאת....וזהו! (היסטוריה מעניינת!) אסק: 102356323 אודיגו: 2749909 וזהו! :) מקווה שתהני! -ליאת-

למעלה