וואו....

OneillRulz

New member
וואו....

הפורום הזה מת!!! אנשים..... אני יכתוב משהו משלי... אז אבא שלי כל החיים הציק לי כי אני לא בהקבצה א' במתמטיקה... השנה עברתי את המבחן מעבר ובלי שום תנאי וכלום...... ע-ב-ר-ת-י! עכשיו.... האבא הנחמד שלי עדין מתנהג אליי חרא!! הייתה לו סיבה להיות עצבני כי הייתי בהקבצה ב' במדעים אבל גם זה אני לא!! גם פה בהקבצה א'!! ואני ממש השתפרתי בהכל!! אבל הוא ממשיך להיות אותו זבל! אני מדבר אליו יפה.... מכין שעורים...הכל..... עכשיו הוא החליט שאם הוא לא יכול להיטפל עליי בגלל השעורים הוא נטפל אליי בגלל המחשב! בגלל שכשהוא מדליק את המחש לוקח לו דקה על השעון להידלק!!1 מה לעזאזל לעשות? ממש נמאס עליי הדבר הזה כבר... ובבקשה אל תכתבו תדבר איתו כי הוא לא מסוג האנשים שאפשר לדבר איתם. סליחה על האורך אבל תודה בכל מקרה..

MeGloMeNiAcK

New member
תראה..

אני מביו אותך במאה אחוז ! אתה בטח יותר צעיר ממני..אני בן 18 ומתגייס עוד כמה חודשים כך שלי יהיה יותר קל כי אני לא אהיה בבית משו כמו חצי שנה ורק בסופי שבוע בבית.. קיצר מה שאני עשיתי..לא תמיד זה הצליח...זה חייתי את החיים שלי והתרחקתי ממנו כמה שיותר כאילו ברור עשינו דברים ביחד והכל אבל רוב הזמן פשוט חייתי את החיים שלי וכשהוא רצה משו שרוב הפעמים הוביל לריב פשוט הייתי אומר שאני עסוק בשיעורים או משו כזה..וזהו תנסה להתרחק ממנו כמה שיותר..בן כמה אתה דרך אגב?

למעלה