וואו!

blue love

New member
וואו!

אני ממש לא יודע מה להגיד לכן..אני בהלם מהעוצמה שיצאה מכן לאחר הדברים שאמרתי... כל האנרגיה הזאת וכל הרגש הזה מראה עד כמה אתן חזקות...עד כמה יש בכן תקווה ועד כמה אתן יכולות להילחם!!! כמה דברים.. א..הפורום באמת פורום תמיכה בלבד...אבל!!! לפעמים ניכתבים דברים שדורשים הרבה יותר מתמיכה בלבד ואם היה אפשר לצרף במקביל עזרה מיקצועית ..אולי אז אפשר היה לעזור יותר.. (אני מדבר על הודעות כמו ``לא רוצה לחיות יותר ..הלוואי ואמות החיים לא טובים אליי אז למה שאני אחיה בשבילם?``)...כשאני קורא את ההודעות האלה אני פשוט מרגיש חסר אונים!!!...ומה יקרה אם אותה אחת תעשה משהו לעצמה???...מה יקרה אם לא יהיה לה הכח להמשיך??????איך אנחנו אלה שקוראים את זה נמשיך אחר-כך?????איך נוכל לחיות בהרגשה שידענו ולא יכולנו לעשות כלום????? אתן חייבות להבין מלאכיות שלי...אני אוהב אתכן...אני מרגיש קרוב לכל אחת ואחת מכן ..אז מה אם אני אדם בריא???..אז מה אם יש בחיי אושר ולא יאוש..???..זה אומר שאני לא מבין אתכן????... תגל?....אני לא מבין אותך?...את חושבת שאני לא יודע שאת עוסקת במלאכת קודש בפורום הזה ובכלל?..אני יודע ועוד איך ומעריך...אבל מ..פ..ח..ד!!! מפחד מהעובדה שחוץ מאוזן קשבת אנחנו לא יכולים לתת יותר . אני חייב להדגיש משהו חשוב...אולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך...אבל אני לא חושב שהפורום לא ממלא את מהותו...להיפך...אני חושב שהפורום הזה הוא מתת האל בשבילכן... אבל אני חושב שיש בנות שזקוקות לטיפול מיקצועי וכל הכאב שישנו כאן בחלק מההודעות יכול להכניס אותן למצב הרבה יותר גרוע ...ומזה אני מפחד!! עכשיו אני חייב לעוף לעבודה נשמות טהורות.. ודי!!....אל תחשבו שאני לא אוהב...אל תחשבו שאני לא מבין... אולי בגלל שאני אוהב כל כך ..אכפת לי . blue

blue love

New member
תגל...

אם היית קוראת מה כתבתי לך כשכמעט ופרשת מכאן...היית מבינה כמה אני כן מעריך אותך ואת הפורום וכמה באמת אולי לא הבנת את מהות דבריי..! אוהב אותך.. blue

עופרי-

New member
בלו בלו בלו -בוקר טוב

קראתי את מה שכתבת באיחור כרגיל, ואני חייבת הלגיב על חלק מהדברים. אז ראשית כל, כדי שלא תטען שאני ``מחפשת אותך``, אני אשקול את מילותיי ואומר כבר בהתחלה שאני מסכימה עם חלק מדבריך. נכון שהרבה בנות כאן אינן מטפלות בעצמן, אבל זה לא קשור להשתתפותן בפורום. אנשים כמוני, למשל, לא היו משתתפים בפורום וגם בנוסף לא הולכים לטיפול. אז מה זה משנה? חוץ מזה, לגבי הדכאונות והייאוש. אני חושבת שזה תלוי מאד בימים. יש מצבי רוח. כמו בחיים. כמו בכל מקום אחר. ולא כולן מדוכאות כאן. את הודעות הדכאון שלי אפשר לספור על יד אחת. הבריחה? הבריחה נעשית באופן כללי באינטרנט. הרבה אנשים שכותבים באינטרנט, בלכ מקום, בורחים במובן מסוים מחייהם. השאלה אם יודעים להפריד בין המציאות לבין החיים הוירטואלים. אם מעגל החברים שלך בנוי אך ורק מאנשי פורומים ואינטרנט. אם את רוב שעות חייך אתה מבלה מול המחשב ולא מסיבות מקצועיות. אם אתה לא מחפש לעצמך תירוצים. וכו` וכ`.אז בלו, לשם שינוי אני מסכימה עם דבריך. באמת לשם שינוי אבל אל תשכח משהו אחד חשוב, את הפורום הזה מנהלת מישהי אחת, תגל היקרה, אבל (!!!) בונים אותו כל המשתתפים הקבועים והקבועים פחות. כי בלי רונה, ובלי עינת או מאיה, או תרנגולת או ניב, או שמנמונת או פילינגלוסט או מיטל, או יעלי או דודי שלנו, או מייק או אתה עצמך או כל אחד אחר, הפורום הזה לא היה מקבל את האופי המיוחד שלו. תזכור שהפורום הוא פורום תמיכה ולא פורום רחמים. הפורום הוא פורום ייחודי, אבל עדיין הבנות כאן הן עם רגשות כמו כל אחד אחר, לפחות.

מייק 48

New member
ואת עופרי- נשמה מתוקה אהובה...

עופרי חומד, מלאכית מתוקה ! כמה טוב לבנות שיש להן אותך, נשמה יקרה ואוהבת... את יקרה מפז לפורום ואת מציפה את כולם בים של אהבה ודאגה לשלום כולם... כמה

תרנגולת

New member
בלו לאב יקר יקר..

כתבתי מכתב ארווךךך. תפוז הזה.. אוף איתו. הפורום הזה בהחלט לא פתרון, ו*כל* הבנות שנמצאות כאן צריכות טיפול כי הפרעות אכילה הן מחלות נפשיות.. כמו כל מ

tagline

New member
תרנגולת זה אני שהתחרפנתי??

או שההודעה שלך אלי נמחקה?? מוזר לאללה הממ אממ יש לי שאלה מוזרה אני מחפשת אתרים (בעיברית) על הפרעות אכילה יש את משהו פישי אבל זה באנגלית אני צר

tagline

New member
מוזר מוזר

האי סי קיו שלי 104360463 יהיה פה בערב אינשאללה

למעלה