וואו
R Rogue Dragon New member 4/9/02 #5 לא ממש רוצה להידחף אבל... אני חושב שאתה לקחת את השם למישהו אחר גם כן, לא ??? ואאאממממ אם כבא אז כבר, למה אדום ???
לא ממש רוצה להידחף אבל... אני חושב שאתה לקחת את השם למישהו אחר גם כן, לא ??? ואאאממממ אם כבא אז כבר, למה אדום ???
G gilshl New member 9/9/02 #7 כשאתה אומר ירוק למה אתה מתכוון? למושג ירוק במרשרשים - אחלה מי לא אוהב דולרים. למושג חדש - (ירוק הכוונה היא למתחיל) למושג צינגלה - ראש טוב. אהה למה? למה? למה? נו למה? אתה מתכוון שתוק כשאני מדבר אליך אהה למה אח שלי צ´ארלי חבל לך על הזמן כשהוא יבוא
כשאתה אומר ירוק למה אתה מתכוון? למושג ירוק במרשרשים - אחלה מי לא אוהב דולרים. למושג חדש - (ירוק הכוונה היא למתחיל) למושג צינגלה - ראש טוב. אהה למה? למה? למה? נו למה? אתה מתכוון שתוק כשאני מדבר אליך אהה למה אח שלי צ´ארלי חבל לך על הזמן כשהוא יבוא
T tygger New member 9/9/02 #8 ../images/Emo5.gif../images/Emo105.gif../images/Emo153.gif../images/Emo75.gif תבחר...
G gilshl New member 9/9/02 #9 וואוו איזה הצע מממ... אני אבחר בוילון 2 (צפרדע), אולי תבוא נסיכה..... חחחחחח, LOL....... אוקי נחנקתי מספיק.
וואוו איזה הצע מממ... אני אבחר בוילון 2 (צפרדע), אולי תבוא נסיכה..... חחחחחח, LOL....... אוקי נחנקתי מספיק.