וואו

maloren

New member
וואו

כל כך הרבה בכל כך מעט שעות. ההתחלה היתה טרוף. רוית היתה בטוחה שהיא נחנקת כל רגע ולא הצלחנו להאכיל אותה- כמו שאתם יודעים. מעבר לכל האוונטים המשולבים קניתי את הבקבוק הכי פשוט של תוצרת הסופרפארם וכל הצרות נעלמו (של האכילה). היא אוכלת כמה שצריך. מה שכן, לא הולך עם שינה. היא באמת ישנה על הידים שלנו. נכון שכך היא לא פולטת אבל מה איתנו? עוד כמה ימים כאלה ואנחנו נשאשפז את עצמנו בפגיה. לפחות תהיה אחות שתטפל בנו. אז שינה אין אבל זו בעיה שלנו. היא הרי התרגלה חודשיים וחצי לעריסה אז אם היא לא ישנה שם זו באמת בעיה שלנו...נתגבר לאט לאט. מה שכן, אני לא זוכר אם זה מופיע או לא, אבל אם תוכלו לתת לי את הטלפון של החברה של המנשא האינדיאני ושמביאה את זה תוך יומיים זה עשוי לחסוך לי כמה קלוריות מסכנות. די, היא בוכה ואני הולך. נתראה

איה עדיין רגילה

לרעש של המוניטורים ולאור של הפגייה גם בלילה. גם לילדים שלי לקח יומיים שלושה להתרגל לשקט של הבית ולעובדה שבלילה אין אור יום. תנסו לנהל את חיי הבית בשגרה בלי לדאוג לשקט באופן מיוחד. תשאירו לה אור קטן בלילה ותראו שעוד מעט היא תתרגל. אני בטוחה שיהיה בסדר. תחזיקו מעמד. אחרי הפגיה- הכל כבר "קטן" עליכם.

ביום הראשון שלהם בבית שלחתי את בעלי

"לסחוב במשיכה" כמה בקבוקים מהפגיה + פטמות אחרי שלא הצלחנו להאכיל אותם עם האוונט. לקח לי קצת זמן למצוא את הבקבוק המתאים: נוק. עד אז קניתי כמעט את כל הבקבוקים בסופר פארם. החזרנו את הבקבוקים אחרי כחודש (שוב בהתגנבות יחידים). את האור בחדר שלהם השארנו פתוח במשך כשבועיים ואח"כ סידרנו עמעם. לאט לאט הורדנו את כמות האור בלילה. אחרי כשלושה חודשים הגענו לאור מאד חלש ועכשיו אנחנו עם מנורת לילה של 1W. לגבי השינה - מומלץ לא לנסות להשכיב מיד עם ההרדמות אלא לחכות 5-10 דקות. שהיא תתפוס שינה עמוקה. אז להניח בעדינות על המיטה. אתם בטח משכיבים אותה על הגב כי ככה אמרו לכם בשחרור מהפגיה. אל תשכחו שהיא התרגלה לישון על הבטן. זה לא קל להתרגל לישון הפוך (ואני בכלל לא מבינה אנשים שישנים על הגב - זה נראה לי כל כך חשוף). לרותם לא היתה בעיית הסתגלות כזו ומיד היא ישנה עם כל האיברים מפושקים (אמרו לי שזה אומר שנוח לה והיא מרגישה בטוחה) אבל לארז היה ממש קשה. לא היתה ברירה והשכבנו אותו לישון על הצד (ניסיון קצר) ואח"כ על הבטן (בהתחלה הייתי נורא היסטרית מזה אבל אח"כ שמעתי על עוד לא מעט אימהות "מורדות" כמוני). בכל מקרה - מזל טוב על השחרור מהפגיה. אצרף פתגם אהוב עלי: people who say they sleep like a baby usually do not have one...

אורן, בנוגע למנשא

אחר הצהריים אני אמצא את מס´ הטלפון של זו שממנה קניתי את המנשא. מקווה שהרוחות נרגעו קצת. אלו כמה ימים קשים שצריך לעבור. אני מצטרפת בחום להמלצה על שינה על הבטן. תחזיקו מעמד...

לגבי המנשא לא אוכל לעזור - אולי

כדאי לקפוץ לשילב / מוצצים לקנות אחד כזה (ההדרכה גם ככה מגיעה בקלטת ווידאו). שולחת כוחות וחיבוקים... כמו כן מיד יגיע מסר עם הטלפון שלי (אם תזדקק לעזרה)

אורן אורן סבלנות!!!

לגבי השינה - אנחנו הינו ישנים עם נוריאל עלינו!!! אולי חסר לי ההריון כי לא מיצתי אותו עד תומו, אולי כי נוריאל היה כ"כ קטן, אבל, ב-3 חודשים הראשונים הוא היה ישן עלינו, וככה הוא באמת היה ישן. לאט לאט הוא ירד אל הצד, כי אני הצלחתי כבר בשלב הזה להניק תוך כדי שכיבה. בכל אופן בראיה שלי איה צריכה אותכם ואת החום שלכם, אז אפשר לעשות חלק מהזמן שתישן עליכם כשאחד מכם ער ואז הפחד שבטעות היא טיפול ירד - כי יהיה מי שיפקח. אל תשכח שהיא התרגלה לסביבה מסוימת ועכשיו, פתאום זו סביבה חדשה לגמרה עבורה. תחשוב על השקט, החושך... מנשא זה רעיון מצויין!! לי היה את ה-OTSBH בתחילת הדרך. צריף לקפל את השוליים כדי להתאים אותו לתינוקות קטנים (כמו שלנו בתחלית דרכם), ואז זה כייף אמיתי. אפשר לעשות איתו באמת המון. אני לא בישלתי עם נוריאל עלי, וגם לא הצלחתי לתלות כביסה. חוץ מזה, אמרנו לך
בהצלחה ואל דאגה, זה עובר!!

שרהודיה

New member
תמיד האכלה של פגים בהתחלה + אבנט

דורשת תמרונים רבים. גם אנחנו השתמשנו בכל מיני צורות של בקבוקים כדי שהודיה תאכל טוב
ולגבי אבנט, יש להם מלאן סוגי פטמות, הם מוכרים את הבקבוק עם פטמה רגילה לעתים זה שלב ראשון ולעתים זה שלב שניים... השלב הראשוני מתאים לדעתי לילודים (לא בדקתי אם זה התאים להודיה...) שלב שני בבירור לא מתאים להם !! אז אם אתה כן רוצה להשתמש באבנט (אחרי החודשים הראשונים היינו מרוצים מהם..) פשוט גש לסופר-פרם או כל מקום אחר שמחזיק הרבה סוגי פטמות ובדוק את גודל הפטמה והסוג שלה.... בהצלחה

למעלה