וואו..

וואו..

אני פשוט לא יודעת איך להגדיר את עצמי.. כבר 3 שבועות שאני קוראת את הספר "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן, הבעיה שאני קוראת רק בימי שבת ולא באמצע שבוע, אחרת כבר הייתי מסיימת אותו מזמן.. פעם הייתי תולעת ספרים הייתי קוראת 2 ספרים בשבוע אפילו יותר. אחרי שקראתי את "שעות מתות" של אורי אדלמן אני פשוט מעריצה את הסופר הזה, אבל הבנתי שהוא נפטר בדיוק איך שסיים לכתוב את הספר "שעות מתות" שאגב, ספר מעולה! סיימתי אותו ביומיים! איזה ז'אנר של ספרים אתם קוראים? אם בכלל...
שבוע טוב !

aint mindless

New member
שבוע מעולה!

בדיוק רציתי לפתוח הודעה כזאת, אז ככה - גם אני בדיוק כמוך קורא רק בערבי שישי ושבת. תמיד הייתי ככה. ואני קורא, נראה לי, כמעט את הכל... כרגע אני עם "אני, הנרי השמיני" של מרגרט ג'ורג' והוא ספר ביוגרפי ענקי (תרתי משמע - 994 עמודים), על הנרי השמיני, מלך אנגליה. שמסופר על ידי הנרי עצמו במעין יומן אישי, פלוס תוספות מליצן החצר שלו.. מה שעושה את קריאת הספר למעניינת יותר, זה שלפני כמה שבועות התחלתי לראות את "שושלת טיודור" שמראה את הנרי השמיני ואת ההתנהלות שלו עם כל שש נשותיו, והעובדה שאני מבקר בוויקיפדיה הרבה בזמן האחרון, בערכים של אישים מהמאה ה-16. מעניין. מעניין. מעניין. שבוע טוב.

aint mindless

New member
אז זהו,

שזה לא ממש ביוגרפיה-ביוגרפיה, יש דרמה ויש מתח.. כי זה הוא מספר על עצמו ויש דיאלוגים ויש עניינים וזה גם מעניין כי אני כבר מכיר כמה מהחבר'ה שם..
אני קורא בערך 30-40 עמודים בשעה.. השבת קראתי בסביבות ה-120 עמודים, ככה שמשהו כמו תוך חודש-חודש וחצי אני אסיים אותו.

שKקירה

New member
אני קוראת

‏"‏כה עשו חכמנו" חחחחחחחחחחחחחחחח סתמי. מהר תביאי לי לקרוא את הספרים האלה שקראת

חחחח מסטולית

רדי מיד מהעקבים כשאת מדברת אליי.. אה אופס אני גבוהה ממך גם ככה
וואי טוב שהזכרת לי, הספר "שעות מתות" הוא אצל חברה שלי אני צריכה לבקש ממנה את זה.. זה נראה לי אצלה כבר שנה +
את כבר היית מחזירה לי יותר מהר ממנה...

שKקירה

New member
אז מהר

תשיגי לי אותו. יש לי מנוי אצל חברה שלי כל פעם אני מקבלת שני ספרים קוראת מחזירה מקבלת עוד שתיים..

Womanizer99

New member
שעות מתות מעולה

אדלמן ענק
אני קורא(עדיין
) 2 ספרים, אחד על תעשיית הפייסבוק "מיליארדים במקרה" - שאגב צריך לצאת בקרוב סרט המבוסס על הספר לאקרנים. הספר השני הוא ספר מתח-פשע של מייקל קונלי - המשורר ספר מצוין, אבל נראה לי שהוא נמרח קצת...

Silly Wisdom

New member
אני

תקועה על הספר הרביעי שך טווילייט סאגה באנגלית...עמוד 226... קוראת רק בשבתות וגם אז לא... ועוד ספר "גיישה האחרונה" שאיבדתי

למעלה