וואו!!!

• פותח הנושא STATY
  • פורסם בתאריך

STATY

New member
וואו!!!

אני לא מאמין שהפורום הזה קיים ואני לא גיליתי אותו! היי שלום קוראים לי גל אני בן 16 ואני מכיר את כל הפרקים (עונה 1-3) כמעט בעל פה! אני וחבר שלי כל הזמן מריצים קטעים מהפיג'מות... חידה קטנה בפרק "פיג'מטרון" לאיזו אגודה קובי צריך לתרום סכום כסף מסויים שיקבע מראש...? (חחח ולחשוב שאפילו לא בדקתי את זה) תנסו בלי לבדוק מראש... חחח וואו פורום אדיר! (נ.ב סליחה עם פתחתי לכם שרשור חדש...)

../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני אורי
והתשובה היא: אגודה למען בעלי החיים

B o N u s

New member
ברוך הבא (-:

אני טל, בן 15 מראשון לציון. ספר על עצמך עוד פרטים. מאיפה אתה, ספר על עצמך משהו ~ השתלבות מהנה. טל :)

Yuval xD

New member
ברוך בא (:)

אני יובל בת 13 מראשון לציון P: השתלבות נעימה ;)

Jen74

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

ואין לי מושג מה התשובה לשאלה שלך בלי לבדוק

Miss Roni

New member
ברוך הבא :)

רוני~עוד מעט 15~ ראשל"צ השתלבות מהירה ונעימה :)

STATY

New member
אייי!!! (התלהבות!)

תודה! דרך אגב התשובה היא "כלבי ים שחורים בקונגו" בדוק מאה אחוז (מוזר שאני גרוע בכל כך הרבה דברים ורק בלזכור טקסטים אני טוב... וללמוד שפות :p) אני בן 16 מחיפה... אממ משחק אולטימייט פריזבי (אם מישו שמע על זה...) מנגן בפסנתר (כמה שנים) וחודשיים בגיטרה... חחח הסיפור שלי על איך הגעתי ל-"לראות את הפיג'מות" דיי משעשע (וקצר) טוב אז היו את כל הפורומאים האלה בערוץ הילדים (זה היה בחופש הגדול של סוף כיתה ו') והתחילו הפרקים הראשונים ואז בר שלי אמר לי "וואו אתה יודע יש סדרה ממש טובה ומצחיקה בערוץ הילדים..." אני: "מה הפיג'מות?! אמממ טוב אני אראה פרק אחד..." ואז ראיתי ומאז אני מכור לפיג'מות... -סוף- חחח תודה! ואחלה שבוע שבעולם! (חוץ מזה שיש לי 6 מבחנים על שבועיים אבל שטויות)

STATY

New member
חחח

וו'או תגובה מהירה! שיום ראשון שלכם יהיה יום מספר אחד! ואם זה יום ראשון אז זה יהיה יום שני! [רגע אבל יום ראשון זה יום מספר אחד...] חח בכל מקרה אחלה שבוע

למעלה