וואו....

ס א ט י ן

New member
וואו....

למה אני תמיד נמשכת לאנשים שאפילו אני מודה שאין שום התאמה בנינו?.... טוב, כבר הבנתי שאת הרשימה שלי אני יכולה לזרוק לפח... אבל באמת, קצת הגיון.... שום פם אני מוצאת את עצמי חושבת על בחור, שהוא אמנם חמוד על, אבל מההכרות השטחית שלי איתו אני די בטוחה שאנחנו לא ממש מתאימים...זאת אומרת, הוא כמעט כל מה שלא רציתי....מה לעשות שהוא כזה מקסים? אני כל הזמן מוצאת אותו מסתכל עליי....היום הוא אפילו יצא להגן עליי באיזו שיחה ששו עליי בשיעור (ככה אנחנו בשיעורים, דנים אחד על המוזיקה של האחר), איזה מישהו אמר משהו, אמר שהמוזיקה שלי מכוונת לקהל של נערי תיכון, וזה כל כך עצבן אותו שהוא ישר קטע אותו ואמר שהוא ממש לא מסכים והתחיל להחמיא לי על המוזיקה ולהגיד שזה מתאים לכל גיל ושגם הוא ובטח גם אמא שלו תאהב את השירים שלי.... קיצור...הוא כזה חמוד... אבל אני פשוט.. יש לי את ההרגשה שאני לא סומכת על עצמי ליד בחורים כמוהו....כי מצד אחד הוא אינטלגנט מאד ומצד שני יש בו משהו שנראה לי פראי כזה....לא יודעת, אולי סתם יש לי דיעות קדומות עליו רק בגלל שהוא מוזיקאי:) פשוט...מפחיד אותי להיות עם מוזיקאי....זה מפגר מאחר שאני בעצמי מוזיקאית, לא? :) אוף.... וכמו שאני מכירה את עצמי אני בטח סתם מכניסה את עצמי לסרטים... אני אפילו לא יודעת איך להתקרב אליו יותר מזה....

MIIKLE

New member
האמת עדיף לך מישהו שישלים אותך

מוזיקאים הם אומנים ואומנים נוטים להיות אנשים חולמניים ויצירתיים עם אגו גדול את צריכה מישהו שישלים אותך ולא מישהו כמוך אז אם את אומנית יצירתית ומרחפת את צריכה מישהו מעשי עם רגליים על הקרקע עדיף איזה סטודנט להנדסת חשמל או משהו(ותאמיני לי עדיף לך בחור חכם ויציב על פני אומן כריזמטי שעלול להשתמש בהשפעתו ובקסם שלו כדי להעלות כמה שיותר נשים בחכתו).

ס א ט י ן

New member
אני חושבת שגם אתה נכנסת להכללות:)

מאד קל להגרר לשם, הרי גם אני עושה את זה:) אני יכולה להגיד לך על עצמי אני באמת חולמנית ויצירתית....אגו גדול? אני מניחה שיש לי אגו כמו לכולם, לא רק למוזיקאים, אלא כולם. כן אני די מרחפת...אבל אני אוהבת להגדיר את עצמי ככה- ראש בעננים ורגליים על הקרקע... כן, אני מוזיקאית ויש לי חלומות גדולים, מצד שני, אני גם אשת עסקים ויודעת מתי ועם מי צריך להיות קצת נחש- ולכן אני גם יודעת ללא ספק שהחלומות האלה יתגשמו- אני אגרום להם להתגשם. ככה שאי אפשר באמת לשפוט מוזיקאי....אני יכולה להגיד לך שהוא דווקא מאד אינטילגנט וחכם ולאט לאט אני מתחילה לשנות את הדעה שלי בקשר אליו....אולי פשוט אני צריכה קודם כל לנסות להכיר אותו יותר לעומק ואז להבין אם הפחד שלי מוצדק או שזה באמת מגיע מתוך דיעה קדומה.... אני מבינה איך אתה חושב...גם אני תמיד אמרתי שהגבר המושלם עבורי בטח יהיה מהנדס או משהו כזה...אבל שוב...כנראה שרשימות לא באמת עובדות... אם אני אגלה שהוא משתמש בכריזמה שלו כדי להעלות כמה שיותר נשים בחכתו, אני אהיה האחרונה בעולםפ שתצא איתו. כבר גיליתי את זה על מישהו שקצת נדלקתי עליו לא מזמן וכל ההתלהבות שהיתה לי ממנו ירדה באותה מהירות בה היא הגיעה...אני לא סובלת בנים כאלה....

שלום

אם את אוהבת אותו ונהנית אתו, זה החשוב וכדאי שתשמרי אתו קשר טוב. ככל שהוא נחמד בעיניך ומתאים לך באופיו, תאהבי אותו יותר.

למעלה