וואו!!!!!

abusername

New member
וואו!!!!!

יוצאים למדצופי בערך 350 חבר'ה... הרשימה פשוט לא נגמרת(מק"ש יוצא רק 1 :() מה נסגר שמאוסישקין יוצאים איזה 11... כל הכבוד.. באמת.

זה ממש ממש ממש לא נכון!!!

אתם הייתם פחות מלמרד... יכול להיות שזה היה בגלל המלחמה... אבל גם לפני המלחמה הייתם פחות ממה שלמרדג היו (כאילו רשומים וזה...) אז חבל סתם...

350 זה ממש המון!:]

אללללהההה.. משיכון יוצאות 8 בנות
[שזו קפיצת מדרגה רצינית..בשנים האחרונות יצאו מהקן שלי מקס' 4] אני אסיים את התגובה ב"שיר"[עלאק שיר] הבא: "אני מודה לאלוהים שאני לא במובילים,להיות מדצ זה מעולה...ומובילים זה כל הסחלה!!!!!!"

אמן סלע

New member
אתם ידועים מזה אומר...

שיהיו פול מדצי"ם=>> יהיו פול חניכים=>> התנועה תגדל!!!!!!! :):) והכל בזכות שכבת למרד...

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifוואההההההההה!0:

איזה מאאאאאאאגניב!!%Z&$^$@#!@@!! אנחנו הרבההה..... נראה ליD: פאק יוצאים עוד.... יומיים בערך ועוד לא חשבתי בכלל על אריזהP= ניחע.... נלכה לארוז^_______^

אמן סלע

New member
אין מצב!!!

סתם אני לא ידועת, אני לא הייתי..אבל מישו יודע במדויק כמה היינו?

אני חושבת שהינו בסביבות ה400

המספר יורד עם השנים.. הפועל היו יותר מאיתנו במדצופי ופלך היו יותר מהפועל במדצופי.. פשוט למדצופי יוצאים גם לא שמוצניקים מהמוסדות השונים ויש את אלו שרק הצטרפו במדצופי לשמוצ,וכאלו שרק רוצים את ההסמכה של ההדרכה,כי המדצופי קורס הדרכה מצוין... בגלל זה המספרים גבוהים,ובי' מעוניינים מספר הנרשמים נמוך בהרבה..

jast

New member
זה יותר כיף..

באמת למדת משהו על הדרכה שמממש עזר לך?

יש ויש.

כן קיבלתי כלים לכל הדברים הטכנים,איך לבנות פעולה וכאלו, אבל בקטע של הפעולת התנסות,אני חושבת שזה די דפוק..כי זה לא התנסות אמיתית עם חניכים ולגבי זה,יש מה לשפר.גם צריך לתת סיטואציות יותר ריאלות לחניכים..כי אני אישית קיבלתי את ה"בום" בקייצת. אבל בלי המדצופי לא היתי יודעת איך לבנות פעולה,לא היתי מבינה מה החשיבות במערך ומה זה רציונל. ולא היתי רואה עוד מתודות , וגם דיברנו על דברים של הנהגה ונוער מחנך נוער..זה דברים חשובים נורא. וגם היה מאוד כיף,בצופי ולא בצופי ..והעובדה שעוברים אתהסמינרים עם אנשים שונים מהארץ, זה בכלל מוסיף.

למעלה