וואו
הפעם נראה לי שבאמת היה לי חלום צלול. אז ככה, הלכתי לישון וחלמתי חלום רגיל, אח''כ התעוררתי רשמתי את החלום ומייד חזרתי לישון, לקח לי טיפה זמן להרדם, השתמשתי בשיטת ה wild והקשבתי לתיקתוקי שעון. אח''כ מצאתי את עצמי בחדר שלי ועשיתי בדיקת מציאות, גיליתי שאני בחלום מהר התחלתי להסתובב במקום כדי לא להתעורר. רציתי להגיע לבריכה, והצלחתי
שחיתי קצת, בבריכה שמתי לב שהייתה מראה,הסתכלתי בה ונראיתי שונה,זה היה מפחיד. אח''כ רציתי להגיע לבניין הדירות שפעם גרתי בו, הצלחתי ואח''כ חוויתי התעוררות שווא, חלמתי שאני מתעוררת אצל דודה שלי(כאן כבר הייתי צריכה להבין שזו התעוררות שווא) ומשם המשכתי לחלום רגיל. מה דעתכם? שמתי לב גם שכל פעם שאני מגלה שאני בחלום או עושה בדיקת מציאות,כמעט תמיד אני בחדר שלי ואף פעם לא באמצע שיחה או במקום ציבורי , שנראה לי שזה מקל, אבל ככה אני לא יכולה לדבר עם אנשים שאני מכירה. למה זה?
הפעם נראה לי שבאמת היה לי חלום צלול. אז ככה, הלכתי לישון וחלמתי חלום רגיל, אח''כ התעוררתי רשמתי את החלום ומייד חזרתי לישון, לקח לי טיפה זמן להרדם, השתמשתי בשיטת ה wild והקשבתי לתיקתוקי שעון. אח''כ מצאתי את עצמי בחדר שלי ועשיתי בדיקת מציאות, גיליתי שאני בחלום מהר התחלתי להסתובב במקום כדי לא להתעורר. רציתי להגיע לבריכה, והצלחתי