וואו !!!!!!!!!!!! LONG TIME NO SEE!

דפוש

New member
שיגריס,

התגעגענו אליך ולמתכונים שלך. הכל נראה מדהים, וינוסה בקרוב. תודה, וכל הכבוד ! דפוש.
 

שיגריס

New member
הבהרה קטנה לגבי פאי תאנים ומנגו:|ימ

באופן ההכנה של הבצק הפריך (לפי השיטה שאני מכינה אותו, דהיינו: הקצפת החמאה והחלמונ/ים ורק אז הוספת הקמח) - מוזכרים קליפת תפוז מגוררת וליקר שאינם מוזכרים ברשימת המרכיבים של הבצק ועמכם הסליחה. אני מתבלת לעיתים קרובות את הבצק הפריך בגרידת לימון או תפוז (כפית או שתיים) ובמקום מים אני מוסיפה כף או שתיים של ליקר אבל כל אלה אינם חובה אלא רשות בלבד
וכל אחד לפי טעמו ושיטותיו יעשה.
 
למעלה