וואו הרגע ראיתי שבמצעד של גלגל"צ קיילי עלתה מהמקום ה-18 למקום ה-4 14 מקומות
א אריקקקקק New member 8/4/04 #1 וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הרגע ראיתי שבמצעד של גלגל"צ קיילי עלתה מהמקום ה-18 למקום ה-4 14 מקומות
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הרגע ראיתי שבמצעד של גלגל"צ קיילי עלתה מהמקום ה-18 למקום ה-4 14 מקומות
ס סקייטר גירל New member 8/4/04 #2 באמת וואו../images/Emo9.gif[שיגעון] נפלה עליי תוגה....עלי תוגה! חחחחחחחחחח
P p i n g o New member 8/4/04 #3 למה?! ../images/Emo12.gif זה שקיילי עלתה במצעד זה דבר טוב, אם עוד לא היה לך ברור...
ס סקייטר גירל New member 9/4/04 #4 חחחחחחחחחחחחח!צחקתי על האחיות פיק! בשיק החדש שלהן "ופתאום נפלה עלי תוגההההה....עליי תוגה!!!!" חחחחח לא הבנת?כאלו-וואו שיגעון בלההה לא משנה! חחחחח
חחחחחחחחחחחחח!צחקתי על האחיות פיק! בשיק החדש שלהן "ופתאום נפלה עלי תוגההההה....עליי תוגה!!!!" חחחחח לא הבנת?כאלו-וואו שיגעון בלההה לא משנה! חחחחח
P p i n g o New member 9/4/04 #5 את הוואו-שגעון הבנתי... השאר זה כבר מעבר לאינטליגנציה המוגבלת שלי... sorry
ס סקייטר גירל New member 9/4/04 #6 אה עזוב אתה פשוט לא ישנת אצל אבי ול ולא היית איתו יום שלם בעזריאלי ולא שמעת אותי ואת דור ואת פגרה שרים במשך שאת "מה לא לא לא לא הבנת?אני שלך" ואתה שורה השולתת"ופתאום נפלה עלי תוגה עליי תוגה!" חחחחחחחח עזוב זה מהשיר החדש וה"מדהים" שלהן
אה עזוב אתה פשוט לא ישנת אצל אבי ול ולא היית איתו יום שלם בעזריאלי ולא שמעת אותי ואת דור ואת פגרה שרים במשך שאת "מה לא לא לא לא הבנת?אני שלך" ואתה שורה השולתת"ופתאום נפלה עלי תוגה עליי תוגה!" חחחחחחחח עזוב זה מהשיר החדש וה"מדהים" שלהן