וואו....

golden energy

New member
וואו....../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

נתקפתי דחף בלתי נשלט לקרוא כמעט את כל דפי הפורום+הארכיון
וכשסיימתי יש לי את ההרגשה שהתקדמתי מבחינת המחשבה והתפיסה, בזכות הפורום,השאלות של כולם ובזכותך רותי,כי את פה בשבילנו... להסביר לנו וללמד אותנו דברים....... את עקבית בלענות לכל אחד ובסבלנות שהיא מבורכת............. אז.......תודה!
ו...יש לי שאלה בקשר ל24 תרבויות על שכתבת עליהן..(ההובה,הנץ וכו'...) כתבת שרובנו באנו משם והזרענו אנשים פה,בכדור הארץ, ותרבויות העל האלו באו ממימדים אחרים.. אם המימדים האלו יותר מתקדמים ובאנו לכדוה"א כדי ללמוד ולהתפתח יותר..אז..למה,בעצם לא יכלנו להישאר במימדים ההם וללמוד שם להתפתח? האם זה כדי שנוכל ללמוד מתרבויות אחרות דברים שהיו חסרים לנו שם,ופה בכדוה"א זה היה מקום טוב לקבץ את כל אותן תרבויות?...... (כי הרי כל תרבות תרמה משהו אחר לאנושות-הרנסנס,מוזיקה,עבודת כפיים וכו'..) יש לך אולי קישורים שמסבירים עוד מידע על התרבויות האלה?...... תודה..

רותי 11

New member
תראי חמודה

לגבי אותן תרבויות - אל תשכחי שכאן זה מישור של בחירה חופשית מה ששם אין, שם הם אולי חיים באהבה אבל הם לא מכירים רגשות אחרים אנחנו בחרנו להגיע לכאן כדי להשתתף בניסוי של הבריאה (בחירה חופשית) התפקיד של הבריאה הזאת הוא ללמוד מתהליכים כך שמה שאנחנו עושים הוא לא רק למען עצמנו בלבד, אלא לכל הבריאה עצמה, אז אל תמעיטי מערכנו לכן אנחנו כל כך מוערכים בבריאה כי אנחנו מתמודדים עם משהו לא קל מתוך בחירה חופשית ולמען הביראה כולה, וזה הרבה יותר מורכב ממה שזה נשמע.

רותי 11

New member
תאמיני לי כל הכבוד לך

שהייתה לך כזאת סבלנות לקרוא את כל החומר הזה. מצאתי את התקשור השני לגבי מספרי המאסטר אני אביא לך כאן את שני הקישורים בבת אחת

golden energy

New member
../images/Emo2.gifיוווווווווו זכרת!

תודהההה!!
האמת שפתאום ממש רציתי לקרוא הכל...חחחח....אלה דברים שממש ממש מרתקים אותי........ וככה בדרך,הספקתי גם לראות את ה"אבולוציה" של הפורום
בקשר לתרבויות-בכלל לא המעטתי בערכנו...שאלתי כי שכחתי לרגע ששם,במימדים האחרים, גם יש עוד הרבה מה ללמוד..וזה שהתרבויות ממימדים אחרים,לא אומר שהם הגיעו ל"מנוחה והנחלה"...
תודה על התשובה!

obobus

New member
golden מאיפה הזמן הפנוי? הלוואי עלי... ../images/Emo140.gif

תקראי את כוכב הבחירה היחיד (פיליס שלמר, החלק הראשון), הוא מפרט קצת על התרבויות

רותי 11

New member
לא חמודה זה לא נקרא

מספר מאסטר מספרי המאסטר במקרה הכוונה היא לכך שיוצא לנו לראות הרבה פעמים רצפים של מספרים כמו בשעון השעה 11:11 או 22:22 או לראות לפנינו לוחית זיהוי של מכונית עם המספר 555 או כל דוגמא אחרת וכאשר אנחנו רואים את זה, זה מעיד על מסר מסויים וכאן פשוט מסבירים מה המסר מאחורי המספרים האלה.

למעלה