וואו

Cabaret

New member
וואו ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo98.gif

האם רק אני ראיתי את פרסי "טוני" בערוץ סטאר וורלד..??? איזה מדהיםםםםםםםם!!!! כמובן שאבא אח"כ העיף אותי מהטלויזיה, ולא זכיתי לראות את הסוף- אבל מי שרוצה, יש עכשיו עוד 45 דקות צרופות במחזות זמר... ו-avenue q זכה!!!!! i'm so fucking happy!

Eil

New member
היה מקסים! אבל למה כל כך הרבה

פרסומות?! אי אפשר היה לראות שיר אחד בשקט בלי מקבץ. והבחורה הזאת מ-wicked מעצבנת אותי בטירוף. והאישה ששרה את Carloline, or change מדהימה.

The Boy From Oz

New member
אוף! למה לא כתבתם על זה בפורום לפני

ממש רציתי לראות אוף מישהו יודע מתי יהיה שידור חוזר??

Eil

New member
לא עד כמה שאני יודעת

ב"סטאר וורלד" יש שידורים חוזרים רק באותו יום, אם אני לא טועה. אולי אפשר למצוא את זה באינטרנט?

Yentl

New member
ראיתי והיה מדהים!

הכי נהניתי מההופעה של Wonderful Town ושל Avenue Q - פשוט מהממות! אבניו קיו זו ההצגה הכי מצחיקה שראיתי מימיי וכל כך, אבל כל כך הגיע לה לזכות בטוני- הרבה יותר מ"וויקד". דרך אגב, שמתם לב איזה צרודה היתה אידינה מנזל (זו שזכתה בסופו של דבר)? ממש ריחמתי עליה.

Cabaret

New member
זאת ששרה את defying gravity?

ביצוע נוראי... מסכנה, צרחה את נשמתה למוות...

Yentl

New member
אשכרה

ראיתי אותה לפני שנה ב Broadway on Broadway וגם שם היא צרחה את נשמתה...ואז ראיתי את ההצגה. בפעם הראשונה היא לא הייתה, וה understudy שלה הייתה מצויינת! אבל החלטתי שאני כן רוצה לראות אותה כי כולם כל כך דיברו עליה, אז הלכתי שוב- ולא התרשמתי. דווקא קריסטין צ'נווית', השניה, הייתה נהדרת - ואידינה, לא רק שהיא צורחת ולא שרה (גם כשיש לה קול) גם לא משחקת מי יודע מה. היא נעה בין כועסת לכועסת עוד יותר כל ההצגה, ואני חייבת לומר שממש התאכזבתי. כמי שראתה את כל 5 המועמדות לשחקנית הכי טובה בפעולה, אין ספק בעיניי שהכי הגיע לדונה מרפי - ההופעה שהיא נתנה ב Wonderful Town היתה פשוט אגדתית. (טוב אני קצת משוחדת כי היא אחת האהובות עליי) אבל בגלל שיש לה שני פרסים בבית, ובעיקר בגלל שהיא הייתה חולה בתחילת ההפקה, "הענישו" אותה. אה ויש להם גם קטע לעודד אנשים חדשים- זו מגמה (ברוכה דווקא) שנמשכת כבר כמה שנים (סאטון פוסטר, מריסה ווינוקר, ועכשיו אידינה מנזל).

Barak14

New member
קריסטין צ'נווית' היא זו

שמשחקת את גלינדה? בכל אופן, היא באמת מצוינת. שמעתי ביצוע שלה לשיר "popular" לייב מהמחזמר, והיא מצחיקה ונפלאה.

Yentl

New member
כן זו היא

יש לה קול מקסים ותזמון קומי מושלם - ממש התרשמתי ממנה! היא כל כך קופצנית וחמודה על הבמה, ממש אנטיתזה לאלפבה (אידינה מנזל), ובניגוד לה היא יודעת גם להיות רצינית כשצריך ויש לה את כשרון המשחק להראות התפתחות של ממש לאורך ההצגה. אכן השיר popular הוא אחד הרגעים הכי טובים בהצגה, והרבה בזכותה. בקיצור- כוכבת. דרך אגב היא עזבה את ההפקה בקיץ, ועכשיו משחקת ג'ניפר לורה תומפסון (מ- Urinetown) את גלינדה. לא ראיתי אותה, אבל שמעתי שגם היא נהדרת.

Eil

New member
דונה מרפי היא זו שהופיעה

בטקס הטוני עם השיר מתוך wonderfull towm? זו עם ה"גזונהייט"? היא היתה מעולה, מקצועית כל כך, לא היה לה אפילו שבריר שניה של פספוס. ולא סובלת את הפרצוף של אידינה מנזל.

Yentl

New member
דונה מרפי

כמו שאמרתי קודם, אני קצת (הרבה) משוחדת כי היא אחת השחקניות האהובות עליי. ואתה צודק בהחלט- היא פשוט מעולה ומקצועית בטירוף. ראיתי את Wonderful Town ארבע פעמים, ובכל פעם היא נתנה הופעה פשוט מהממת- מצחיקה, מרגשת ומהפנטת. אי אפשר להוריד את העיניים ממנה כשהיא על הבמה! מה שאני אוהבת זו הצורה המושלמת בה היא נכנסת לדמות - בחיים אי אפשר לראות, למשל, שזו אותה אישה ששיחקה את אשתו של דר. אוקטביוס ב"ספיידרמן 2"! ולא שזה מדד, אבל אידינה מנזל יכולה להיות כלבה אמיתית למעריצים אחרי ההצגה (להגנתה, מה שהולך ב wicked אחרי כל הצגה זה טירוף ממש- מאות אנשים!), ודונה מרפי היא פשוט הכי מתוקה שיש- מצטלמת עם כל מי שרוצה, חותמת לכולם ורואים שהיא באמת מעריכה את תשומת הלב שאנשים נותנים לה. המילה לתאר אותה היא gracious- זה אומר את הכל.

Eil

New member
יכול להיות שראיתי אותה פעם באיזה

סיטקום אמריקאי? רק כשאני רואה את התמונה הזאת ששמת היא נראית לי מוכרת גם מהטלוויזיה.

Yentl

New member
כן היא היתה בסיטקום

עם ג'ואן קיוזק ששודר בערוץ 3 מדי פעם - היא שיחקה את החברה שלה הפסיכולוגית, והיא גם שרה באיזשהוא פרק.

ben321

New member
וויקד היה צריך לזכות ופס הקול....

לדעתי... הרבה יותר מחזמר קלאסי מאווניו קיו, תזמור מושלם, לחנים מקסימים נכון, היא קצת צרחה, היה קשה לשמוע רגעים קשים כאלו... אבל לכל אחד יש ימים רעים... היו צריכים לפי דעתי להוסיף עוד פרס המחזמר המבטיח ואז לשים שם את אוניו קיו

Yentl

New member
ברצינות?

Wicked הוא ממש לא מחזמר קלאסי - וגם אם כן, מי אומר שמחזמר קלאסי צריך לזכות? צריך לתמוך גם בדברים חדשים, לעזור לברודווי לצמוח ולחיות. אי אפשר לעשות רק revivals כל הזמן, צריך גם דברים חדשים. אבל לעניננו - אולי הלחנים מקסימים, אבל המילים של וויקד די זוועתיות, שלא נדבר אפילו על הליברטו שהוא פשוט מזעזע לפרקים...ואני עוד יחסית אוהבת את ההצגה! כשלם, אווניו קיו הרבה יותר מוצלח - המילים, הלחנים, הליברטו, הכל זורם ומתגבש למשהו נהדר. ודרך אגב- היא תמיד צורחת...

ben321

New member
מעניין

לשמוע שהיא תמיד צורחת... בכל אופן זה מסביר את מה שהלך שם.... היו לי חששות שהיא צורחת אבל רציתי להתעלם כי היא חמודה, בכל אופן בדיסק היא נשמעת מדוגמת. לא אמרתי שלא צריך לפתח דברים חדשים להיפך אוניו קיו אחד מהמחזות זמר שאני הכי אוהב, יחד עם עוד הרבה לא שגרתיים. אבל משהו בסקור (פס הקול ) קסם לי שם, התזמור היה דיי גיאוני, אגב אותו מתזמר הוא זה שתזמר לאוניו קיו ךרנט טיק טיק בום וגברתי הנאוה, שזה קצוות שונים כל אחד מהמחזות זמר האלו. ואולי בגלל זה התחברתי לשילובים שלו, ובשבילי זה קלאסי. הוא אגב כתב גם את המילים ( אז מה אם הם מורכבות, זהכל הכיף ).

למעלה