וואו, guanyin... לא לקחו ברוח טובה את הבדיחה שלך על התאילנדים, מה? אני דווקא חשבתי שסבבה לגמרי...
E erezor New member 17/9/07 #1 וואו, guanyin... לא לקחו ברוח טובה את הבדיחה שלך על התאילנדים, מה? אני דווקא חשבתי שסבבה לגמרי...
G guanyin New member 18/9/07 #2 ../images/Emo6.gif החלטתי להבליג ולא להזכיר להם שאם לא היו שם ישראלים, לא היה סוף לבדיחות על התאילנדים. נו שוין... שיהיה להם יום טוב.
../images/Emo6.gif החלטתי להבליג ולא להזכיר להם שאם לא היו שם ישראלים, לא היה סוף לבדיחות על התאילנדים. נו שוין... שיהיה להם יום טוב.
H happydog23 New member 18/9/07 #3 אה סליחה, אולי תשתפו את שאר חברי הפורום בבדיחה כדי שגם אנחנו נוכל לצחוק...
G guanyin New member 18/9/07 #4 או לסקול באבנים... חפש בפורום ישראלים באסיה. ולהודעה המקורית של בנקוק חפש כמה עמודים לפני זה...
ע עבוד בהונג קונג New member 18/9/07 #5 נו, ועכשיו אחרי שהבנתי את ההקשר זה עדיין לא מצחיק... עניין של רגישות. אני במקומך הייתי מתאפק עוד קצת.
נו, ועכשיו אחרי שהבנתי את ההקשר זה עדיין לא מצחיק... עניין של רגישות. אני במקומך הייתי מתאפק עוד קצת.