וואו, פשוט וואו!

Rapid נאור

New member
וואו, פשוט וואו!

אחרי תוכנית מהממת בעלת 4 שעות אצל מומי לוי ארזנו את חפצינו מהאולפן ונסענו למוסד זה היה הביקור הראשון שלי שם, ואני חייב לציין שמזמן, אבל מזמן לא נהנתי מהיפ הופ ככה! מקום פשוט מעולה, סאונד מצויין, אלכוהול חינם (כל כך חבל שהבירה נגמרה עוד לפני 3...) אנשים אחלה, לא האלה שאנחנו רגילים לראות במסיבות היפ הופ, אבל אנשים טובים. והיה פשוט כיף!! שבוע הבא יש תאזימוט אבל עוד שבועיים, אני חוזר לשם תענוג!!

enwhysea

New member
המוזיקה השתפרה עוד יותר אחר כך

היה באמת פצצות הבירה בכוסות קטנים אבל חוץ מזה הכל סבבה

ng גבאי

New member
תהרוג אותי

איך הם הצליחו לסדר את המקום ב3 יום ביום שלישי היה שם בלאגן משהוא מהסרטים

Fifth of Four

New member
the "low-down" a.k.a the answer

The mossad is a rather large club (3 floors and a terrace) in the south of TLV, it use to cater mostly to the alternative/heavy metal crowd, I heard 3 month ago momi levu started DJ on the middle floor making it a hip hop club aswell it´s in the south of TLV, I think no too far from the Dynamo Dvash

עוד שבועיים זה עובר מקום

והמוסד חוזר לבית הישן שלו... ל STUDIO. זה נמצא לא רחוק מהמקום הנוכחי, ולדעתי הרבה הרבה יותר טוב ממנו. המוסד זה מועדון שכבר עבר מקום 40 פעמים בערך, ועכשיו הוא חוזר למקום שלדעתי היה הכי טוב מכולם. אז בשבוע הקרוב, ה 10, זה עדיין בש"ך, שבוע אחרי - זה לא. אני יודעת איפה זה, אבל לא יודעת מה הכתובת... אם תרצו אני אעדכן אתכם שבוע הבא. אם יהיה לי כח לזכור אתכם. וכמובן צריך חוגר ומעלה להיכנס לשם... דרך אגב. ודבר אחרון שלא אמרתם - מומי לא הדי ג´יי היחיד שם, גם עמי וגם בייבי ג´י. זהו.

למעלה