Pyramid Song
New member
וואו. פשוט וואו.
לפני שאני אתחיל לספר על איך שהרגשתי, נתחיל עם העניין הרשמי: 1. משיב הרוח 2. שן לידי 3. מנגינה יקרה 4. שמח שבאת 5. תתחנני אלי 6. מתנות 7. הרמח"ל 8. תחרות כלבים 9. אותיות פורחות באוויר 10. שביר 11. אורייתא 12. שיר אהבה טרי (קאוור לשלמה גרוניך) 13. מחיאות כפיים 14. אב הרחמן 15. עד מחר הדרן: 16. אבא 17. יש לי סיכוי 18. כוכבי בוקר פשוט לא יאומן.. אני אצטט את עצמי: "אם יהיה את 'שן לידי', או 'מנגינה יקרה' אני פשוט אתחיל לבכות שם, אני בטוח בזה." חחחחחחחחחחחחחחחח שירים 2 ו-3!!!! לא הייתי מוכן לזה בכלל! הוא לא הביא לי זמן לעכל את זה.. בלי שום הכנה, בלי כלום, ישר שני השירים שהכי התרגשתי מהמחשבה על לשמוע אותם. אני זוכר את השנייה הזאת, שבה התחיל הפסנתר של שן לידי.. וואו, איך שקפץ לי הלב. הייתי עם פה פעור איזה עשרים שניות, לא האמנתי שאני שומע את השיר האהוב עליי. הוא שינה אותו לגמרי.. זה היה באמת באמת מדהים. תוך כמה שניות הרגשתי את הלכלוכית בעין
אין ממש עייף ואין לי כוח לפרט על כל שיר, אז לפחות אני אתן פרטים בסיסיים- עד תחרות כלבים הוא היה על הפסנתר, באותיות פורחות באוויר הוא עבר לגיטרה, ובשיר אהבה טרי הוא חזר לפסנתר. את מחיאות כפיים הוא עשה על הפסנתר (היה פשוט מטורף!!!!), והוא סיים את ההופעה עם שני שירים על הגיטרה (לפני ההדרן). היה לו פתיח מה זה מצחיק לפני "עד מחר"... הוא אמר משהו על זה שכמעט שאין לו שירים אופטימיים, אבל זה כן.. כשהוא חזר מההדרן בחור אחד שישב לידי צעק "שוב אני לבד", אבל לא סתם צעק, שר את זה (רק את שלוש המילים הללו). הוא התחיל לצחוק ואמר "איזה מותק...." הוא גם אמר שהוא מתגעגע אליו, אבל שהוא לא זוכר את האקורדים (אם אני לא טועה). צעקתי "הדוב והנחש" אבל הוא לא שמע...
לא התאכזבתי כשהוא התחיל לנגן את "אבא" על הגיטרה, זה שיר שממש רציתי לשמוע. זה היה נורא מרגש לשמוע את כולם(ואת עצמי... חח) שרים איתו. אז הוא עבר לפסנתר וסיים את ההופעה עם יש לי סיכוי (הכל כך מושלם ומדהים...) וכוכבי בוקר. כוכבי בוקר היה כמו לשמוע שיר חדש. הוא שינה אותו לגמרי. כאילו, חוץ מהמילים.. אני כבר לא זוכר איך הוא נשמע, אבל אני זוכר שממש אהבתי. מעניין אם יש ביוטיוב את הגרסה הזאת... אין לי שום תלונות, היה מדהים ומרגש בטירוף, ולא זכור לי מתי בפעם האחרונה כל כך נהנתי. ובכל זאת, לא היה מפריע לי אם הוא היה מבצע את "טיפה של אור", "המון אנשים" ו"ארבעתנו". אבל שוב, אני לא מתלונן, סתם מפנטז
וכן, אין לי שום ספק שאני עוד אהיה בהמון הופעות שלו.
לפני שאני אתחיל לספר על איך שהרגשתי, נתחיל עם העניין הרשמי: 1. משיב הרוח 2. שן לידי 3. מנגינה יקרה 4. שמח שבאת 5. תתחנני אלי 6. מתנות 7. הרמח"ל 8. תחרות כלבים 9. אותיות פורחות באוויר 10. שביר 11. אורייתא 12. שיר אהבה טרי (קאוור לשלמה גרוניך) 13. מחיאות כפיים 14. אב הרחמן 15. עד מחר הדרן: 16. אבא 17. יש לי סיכוי 18. כוכבי בוקר פשוט לא יאומן.. אני אצטט את עצמי: "אם יהיה את 'שן לידי', או 'מנגינה יקרה' אני פשוט אתחיל לבכות שם, אני בטוח בזה." חחחחחחחחחחחחחחחח שירים 2 ו-3!!!! לא הייתי מוכן לזה בכלל! הוא לא הביא לי זמן לעכל את זה.. בלי שום הכנה, בלי כלום, ישר שני השירים שהכי התרגשתי מהמחשבה על לשמוע אותם. אני זוכר את השנייה הזאת, שבה התחיל הפסנתר של שן לידי.. וואו, איך שקפץ לי הלב. הייתי עם פה פעור איזה עשרים שניות, לא האמנתי שאני שומע את השיר האהוב עליי. הוא שינה אותו לגמרי.. זה היה באמת באמת מדהים. תוך כמה שניות הרגשתי את הלכלוכית בעין