וואו... פרידה!!!

וואו... פרידה!!!

היא עושה קציצות מסיוון! האשה הזאת היא זבל אנושי. היא גרועה יותר מכל דיקטטור! היא רוצה שהכל יתנהל על פי הדרך שלה ולא רואה אופציה אחרת. אם היא הייתה מעירה אותי ב7 בבוקר בשביל הסיגריה שלה היא הייתה מקבלת אותה לאישון של העין. היא מתעללת בסיוון נפשית ברגעים אלה. זה פשוט בלתי נסבל לצפייה. חתיכת מגעילה. גועל נפש של בן אדם. איך ייתכן שמישהו מזדהה עם הדבר הזה???? היא לא בין אדם, היא פשוט גועל נפש. זו השיחה הכי מגעילה שראיתי אי פעם בכל תכנית של האח הגדול. תעיפו את הבהמה השתלטנית הזאת כבר!

sarrit10

New member
דבש היחידה,כל מילה בסלע.באמת

שצריך לדעתי להיות פסיכופט לאהוב או אפילן לחמול על פרידה השטן.היא בכנות,האדם הכי מגעיל ודוחה שראיתי.

האמת היא שיש לה כאן איזו חבורה של פסיכופטיות

הן התחילו לאהוב אותה רק בשביל הבידור, אבל עם הזמן הן התחברו לטירוף שלה, ועכשיו הן מטורפות לא פחות ממנה. דרך אגב, טירוף זה דבר מדבק. סבתא שלי עליה השלום היתה אומרת ש: משוגע אחד מוציא מן הדעת מאה שפויים. לא פלא שהבית משתגע. דבר כזה לא היה מעולם באח הגדול. משמע שצריך למצוא את המטורף שמשגע את הבית וכמובן שמדובר בפרידה. מה שעצוב לי באמת, שיש עדיין בפורום הזה אנשים, שאני מאמינה שהם שפויים, שעדיין מאמינים לה שהיא אמיתית. היא באמת מטורפת אמיתית. היא לא עושה הצגות. היא נרקומנית שלא נקייה לגמרי. יש לה דפוסי התנהגות של נרקומנית, מדברת ועושה שטיפת מוח לאיש שיחה שמולה בדיוק כמו נרקומנית, ואני מוכנה לחתום שהיא עדיין מכורה ולא רק לסיגריות. היא נכנסה לאח הגדול לדעתי, כדי לבחון עד כמה היא תוכל להיות בלי הסם שלה.

איילתח

New member
יש גם אנשים כאן שמעידים ששמעו אותה אומרת

שהאח הגדול מספק לה שם בחדר חשיש.

../images/Emo45.gif

רועיקו65

New member
דבש כל עם ישראל איתך

אין מצב שמישהו שצופה יכול להעריך באיזשהו קנה מידה את הדבר המפלצתי הזה.

חני 28

New member
פרידה רואה בסיוון מטרה נוחה לכיסוח

וסיוון לא מצליחה להתגבר על הקריז שלה , וביננו מי מצליח ??? היא נהנית למצוא שק חבטות נוח כי כולם מתרחקים ממנה .

איילתח

New member
אבל זו בדיוק פרידה שעשתה לסיון נאום

שלא תדבק לדנה כי היא מקטינה אותה ולא נותנת לה לפרוח ולקבל בטחון
ומה היא עושה כאשר סיון קצת תופסת בטחון לדבר מולה? מגמדת אותה כמו ג'וק.

למעלה